Coldman pisze: Jak ktoś nie w temacie
Rozumiem, że Ty jesteś w temacie ?
Coldman pisze: Jak ktoś nie w temacie
Coldman pisze:Ja też jej dobrze życzę. Te wszelkie komentarze w jej kierunku to kwestia jej postawy o której koledzy wyżej napisali. Tylko dzięki temu rozgłosowi nie braknie jej kasy na następne podboje.
Byłem zdziwiony jak osoby niezwiązane z górami nagle gdzieś tam przy mnie wspominały o tym temacie, a jak teraz Szerpowie zdobyli szczyt to tym bardziej się wszyscy zainteresowali.
Teraz tylko czekać na jej książkę
laynn pisze:Pudelek pisze:Miałem po niej wrażenie, że ludzie wjeżdżający na Kasprowy w szpilkach posiadają więcej rozumu niż ta pani
Czy choć umie włożyć dobrze szelki od plecaka, a nie jak nasza modowa pani, co na Kili wchodziła?
Prezes pisze:Dobromił pisze:Możecie mi, Wy wiedzący, powiedzieć gdzie takich spotkać ?
Można. Czasem chodzę w sandałach.
Dobromił pisze:Podobno się rozwiodła. W blasku fleszy, Facebooków, Instagramów, odpowiednich stron i blogów.
Izabela pisze:Nie ogarniam
Izabela pisze:Dla mnie zagadką są czarne getry, cienkie jak rajstopy a pod spodem białe majtki.
Gór Ski pisze:Ciekawy opis wydarzenia z przed tygodnia ( lawina z Ornaku ) Pan w swetrze miał niesamowite szczęście
https://www.facebook.com/Skialpinizm/po ... 1812615338
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości