presto pisze:Główny cel na 2014 rok to Rysy od strony słowackiej.
Co prawda w planach na 2014 rok gór nie mam ale 31 lipca idę na Rysy od strony słowackiej.
presto pisze:Główny cel na 2014 rok to Rysy od strony słowackiej.
Tępy Dyszel pisze:Skąd ta data ?
Basia Z. pisze:że chciałbym połazić po ukraińskiej stronie Gór Sanocko-Turczańskich np. wejść na Magurę Łomniańską i połazić po tamtejszych wioskach
buba pisze:Basia Z. pisze:że chciałbym połazić po ukraińskiej stronie Gór Sanocko-Turczańskich np. wejść na Magurę Łomniańską i połazić po tamtejszych wioskach
bardzo zacny plan!
Basia Z. pisze: Bo zawsze milej jechać w ciekawym i miłym towarzystwie w miejsce gdzie już byłam, niż nie jechać wcale.
Pudelek pisze:a czasami najlepiej wyjechać samemu - łazisz gdzie chcesz, jak chcesz, szybko lub wolno, stajesz, kiedy chcesz, nikt Ci nie zrzędzi, że właśnie wypijasz na polanie 5 piwo, albo zatrzymujesz się w czwartym z kolei barze w ciągu dwóch godzin możesz pogadać sam ze sobą, co często bardzo się przydaje, a gdy to robię w towarzystwie to zazwyczaj dziwnie na mnie patrzą
Basia Z. pisze:A już dojazd na Słowację to komunikacją publiczną dramat,
Pudelek pisze:tu akurat bym nie przesadzał - na Zwardoń, granica, Serafinov i cała Słowacja stoi otworem. Lepszy tam jest dojazd z czarnego Górnego Śląska niż w niektóre partie Beskidów, a już na pewno większość Sudetów (oczywiście zakładam, że nie jest to podróż jednodniowa)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości