trotyl pisze:A czy wolno do używać nazwy i logo bez zezwolenia właścicieli ???
Używamy starego logo, już nieaktualnego
MrBartek93 pisze:sokół pisze:Mnie się te repliki absolutnie nie podobają. Poza tym hobbystycznie to traktujecie, a cały internet jest zawalony tymi ogłoszeniami. OLX, allegro, grupy górskie, teraz przyszedł czas na fora...
Słabo, bardzo słabo, gościu przyszedł tutaj tylko po to, żeby wrzucić linka do sprzedaży. Może bym inaczej podszedł do tematu, jakby popisał troszkę..
To samo ta babka ze sklepem górskim, gdzie w sumie nie znalazłem niczego górskiego. Nawet górskie pieski zostały potraktowane po macoszemu.
tak, te repliki to są dla takich jak Ceper, niech se walnie szlakowskaz do alkowy, to bardzo dobra idea.
Przykro mi, że tak to odebrałeś, ale doceniam feedback. Przyznam, że na forum nieraz zaglądałem, bo znalazłem tu kilka rzeczy dla siebie, ale faktycznie nigdy nie pisałem. Postaram się to nadrobić. To tylko jeden temat, nie planuję robić tutaj reklamowego spamu. Po prostu pomyślałem, że to dobre miejsce, żeby znaleźć kogoś, gdzie nasz pomysł dobrze się przyjmie i sprawi komuś radość. A żonie przekażę komplement Dziękuję.
sokół pisze:Dokładnie, kopiuj-wklej.
MrBartek93 pisze:Z chęcią wysłucham pomysłów jak trafić do szerszego grona w bardziej górski sposób
sokół pisze:Jakby było przodem, to przymknę oko.
sprocket73 pisze:Myślę, że nie musicie nawet jechać w góry, święta są, zrób przy choince. Dajesz!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 68 gości