Replika Drogowskazów Górskich 1:1 (drewno)
-
Replika Drogowskazów Górskich 1:1 (drewno)
Cześć!
Zazwyczaj byłem tylko czytelnikiem forum, ale nadszedł ten dzień, że mogę się czymś pochwalić! Razem z żoną wpadliśmy na pomysł wykonywania replik drogowskazów górskich. Domowa, hobbystyczna robota na naturalnym drewnie sosnowym. Założyliśmy profil na Instagramie, który przyjął się bardzo ciepło, wśród ludzi, którzy kochają góry co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło. Wykonujemy replikę z wybranego szlaku lub malujemy na wzorze drogowskazu górskiego wszystko co ktoś sobie zażyczy. Najlepiej wychodzą anioły bieszczadzkie! <3 Ale nie brakuję też osobistych czasów przejścia albo własnych wymyślanych nazw! Jeśli kogoś zainteresowały nasze prace, zapraszamy do przejrzenia ich na naszym profilu na Insta: gor.mi.malo a jeśli ktoś chce taką na ścianie, zapraszam do kontaktu:
www.instagram.com/gor.mi.malo/
Co myślicie o takim pomyśle? Czyż nie fajna ozdoba na ścianę w domu? Albo prezent dla drugiej osoby?
Zazwyczaj byłem tylko czytelnikiem forum, ale nadszedł ten dzień, że mogę się czymś pochwalić! Razem z żoną wpadliśmy na pomysł wykonywania replik drogowskazów górskich. Domowa, hobbystyczna robota na naturalnym drewnie sosnowym. Założyliśmy profil na Instagramie, który przyjął się bardzo ciepło, wśród ludzi, którzy kochają góry co nas bardzo pozytywnie zaskoczyło. Wykonujemy replikę z wybranego szlaku lub malujemy na wzorze drogowskazu górskiego wszystko co ktoś sobie zażyczy. Najlepiej wychodzą anioły bieszczadzkie! <3 Ale nie brakuję też osobistych czasów przejścia albo własnych wymyślanych nazw! Jeśli kogoś zainteresowały nasze prace, zapraszamy do przejrzenia ich na naszym profilu na Insta: gor.mi.malo a jeśli ktoś chce taką na ścianie, zapraszam do kontaktu:
www.instagram.com/gor.mi.malo/
Co myślicie o takim pomyśle? Czyż nie fajna ozdoba na ścianę w domu? Albo prezent dla drugiej osoby?
Ostatnio zmieniony 2020-12-20, 00:01 przez MrBartek93, łącznie zmieniany 2 razy.
- kristoff73
-
Wydaje mi się, że za dniówkę kupi się 10 szt. - w końcu to tylko drewno, dłuto w rękę, impregnacja i trochę farby, chyba że idą na łatwiznę i jest to nadruk na folii naklejany na deseczkę, to wtedy 20 szt.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Tu jest cennik
https://www.olx.pl/oferta/drogowskaz-go ... EjBid.html
Piotrek pisze:Tu jest cennik
Dokładnie o takiej kwocie myślałem
Sam nie wiem czy to drogo, czy tanio?
-
ceper pisze:Wydaje mi się, że za dniówkę kupi się 10 szt. - w końcu to tylko drewno, dłuto w rękę, impregnacja i trochę farby, chyba że idą na łatwiznę i jest to nadruk na folii naklejany na deseczkę, to wtedy 20 szt.
Fuj! Żadne naklejki, my w ogóle nie robimy tego komercyjnie, więc nie ma tu mowy o żadnych naklejkach. Całość malowana ręcznie! Ok 3 godzin pracy nad jedną deską (samego malowania). Podchodzimy do wszystkiego z klimatem i do naszego pomysłu też
Z ceną wstrzeliłem się idealnie mając na uwadze 2 przerwy śniadaniowe i jedną na papierosa.Adrian pisze:Sam nie wiem czy to drogo, czy tanio?
Pomysł fajny, cena przystępna, tylko gdzie ja na agro to zamontuję, chyba że przy drodze głównej:
Agra cepra - 200m
Biegiem - 100m
Albo coś takiego:
Piec - 2 piętro ↗
Opał - piwnica ↘
Ostatnio zmieniony 2020-12-22, 11:20 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:Z ceną wstrzeliłem się idealnie mając na uwadze 2 przerwy śniadaniowe i jedną na papierosa.Adrian pisze:Sam nie wiem czy to drogo, czy tanio?
Pomysł fajny, cena przystępna, tylko gdzie ja na agro to zamontuję, chyba że przy drodze głównej:
Agra cepra - 200m
Biegiem - 100m
Albo coś takiego:
Piec - 2 piętro ↗
Opał - piwnica ↘
Eeeeejjj, a gdzie do alkowy, o alkowie zapomniałeś