buba pisze:A chlop wzial, podziekowal i schował do kieszeni?
jakby schował, to biletu by nie kupił. To jest prywatny zamek i jak gospodarz ustala zasady, a gość ich nie stosuje, to wypierdziela.
buba pisze:Serio ich nie interesowaly? Te meble ze zdjec do palenia w piecu by sie nadaly! Dziadek opowiadal ze w Legnicy to krasnoarmijcy bardzo nie lubili po chrust do lasu chodzic
dół był znacznie bardziej bogato wyposażony i mebli do palenia było tam więcej
buba pisze:A myslalam ze tylko ja jestem taka walnieta ze uwielbiam plywac w czasie burzy! Wtedy woda jest ciepla i tak pieknie pachnie!
generalnie lubię pływać wieczorem, bo woda jest wtedy nagrzana po całym dniu Gdyby burza się przewalała tuż nad nami to raczej bym nie wchodził
Moja babcia tak mowila - ale nie na powitanie a na pozegnanie!
no właśnie. Ktoś pomylił się z translatorem
Wyglada jak startujaca rakieta! Bardzo mi przypomina taki co napotkalismy w obwodzie kaliningradzkim!
ten to chyba ledwo stoi
buba pisze:Nie no masakra! tyle szans na ryby zmarnowanych! Toz ja o tym czytac nie moge!
ryby won
buba pisze:A czemu akurat ta sciezka az tak bardzo cie pociaga? Ze wzgledu na kolor?
kolor, nawierzchnia (bardzo miękka, idealna do biegania), przypominała mi bieżnię, no i jeszcze nigdy nie biegałem po takiej ścieżce