Wietrzna Praszywka i Bendoszka.
- sprocket73
- Kontakt:
Dobra, wygrałeś.
Jest niefajna, szkoda czasu, nie idź tam!
Jak jednak pójdziesz, na przekór, to pamiętaj - przy najbliższym zlocie %&#@
Jest niefajna, szkoda czasu, nie idź tam!
Jak jednak pójdziesz, na przekór, to pamiętaj - przy najbliższym zlocie %&#@
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
sprocket73 pisze:Jak jednak pójdziesz, na przekór, to pamiętaj - przy najbliższym zlocie %&#@
ale przecież napisałem wcześniej, że pewnie pójdę, więc %&#@ powinien być jeśli mi się spodoba
Adrian pisze:W razie czego za dużo cię to nie będzie kosztować, bo to jest dosłownie kilka minut od szlaku
będzie można nieco urozmaicić trasę
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- sprocket73
- Kontakt:
Pudelek pisze:napisałem wcześniej, że pewnie pójdę
Załóż temat: jaki sprzęt zimowy na Praszywkę Małą
SPROCKET
Rzadko owszem, ale nie tylko jako łączniki, zresztą podobną funkcję pełni zielony i żółty. Z kolei niebieski z założenia ma być drugim po czerwonym jeśli chodzi o ważność (są niebieskie szlaki długodystansowe), więc tym bardziej tutaj to nie pasuje. Chyba, że jacyś inteligenci wpadli na pomysł, aby pozbyć się czarnych szlaków, bo za granicą ich nie ma, a w Polsce źle się kojarzy
Pudelek pisze:Chyba, że jacyś inteligenci wpadli na pomysł, aby pozbyć się czarnych szlaków, bo za granicą ich nie ma, a w Polsce źle się kojarzy
Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
Właśnie sobie przypomniałam ten inny zmieniony szlak. Czarny z Goleszowa na Tuł (i dalej, na Czantorię) przemalowano na zielony.
Wiolcia pisze:Ładne zdjęcia Ci wyszły. Abstrahując od przetrzebionych lasów i tych koszmarnych dróg zrywkowych.
Ten szlak był kiedyś koloru czarnego, zdaje się. Ciekawe, kiedy go przemalowali?
Widzę, że lubisz się fotografować na tle przeróżnych bacówek
Dzięki.
Kolor zmienili może dla tego, żeby tacy jak ci których spotkałem nie myśleli że jest trudny, bo czarny kolor wielu ludziom kojarzy się z trudnością szlaku
Jakoś nie przywiązuje wagi do tych selfi, po prostu staram się zrobić chociaż jedno na wycieczce
Wiolcia pisze:Pudelek pisze:Chyba, że jacyś inteligenci wpadli na pomysł, aby pozbyć się czarnych szlaków, bo za granicą ich nie ma, a w Polsce źle się kojarzy
Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
Właśnie sobie przypomniałam ten inny zmieniony szlak. Czarny z Goleszowa na Tuł (i dalej, na Czantorię) przemalowano na zielony.
A widzisz, faktycznie tak było
Znam dwie znakarki z PTTK Żywiec. To może one to zmalowały
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Wiolcia pisze:Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
może się też kojarzyć z czarną dupą albo węglem
Adrian pisze:Kolor zmienili może dla tego, żeby tacy jak ci których spotkałem nie myśleli że jest trudny, bo czarny kolor wielu ludziom kojarzy się z trudnością szlaku
ale to raczej tym, co na Czantorię wchodzą Musieliby też przemalować wszystkie czerwone, bo strach
Pudelek pisze:Wiolcia pisze:Jak to źle? Mnie z kościołem, więc chyba po linii rządzących
może się też kojarzyć z czarną dupą albo węglemAdrian pisze:Kolor zmienili może dla tego, żeby tacy jak ci których spotkałem nie myśleli że jest trudny, bo czarny kolor wielu ludziom kojarzy się z trudnością szlaku
ale to raczej tym, co na Czantorię wchodzą Musieliby też przemalować wszystkie czerwone, bo strach
Nie zbadane są ścieżki pokrętnego pisu, nie chcą ludzi straszyć