Sprzęt zimowy dla początkującego
-
Vestveggen to cieńka skorupa. Bez problemu użyjesz jej w czasie deszczu również latem.
Ten czarny Haglofs jest już troszkę grubszy, to nie skorupa, tylko taka lekka kurtka, w lecie w czasie deszczu grzeje bardziej.
Te dwie pozostałe to juz grubsze i cięższe kurtki.
Vestveggen jest moim zdaniem najlepszym wyborem, bo jest uniwersalna i zajmuje mało miejsca w plecaku. Ona jest na wszystkie pory roku. To taki Paclite, czyli cieńka, dająca się zwinąć w mały kłębek.
Z takich godnych uwagi jest jeszcze Mammut.
https://allegro.pl/oferta/kurtka-marki- ... 701b8c0118
No jak dorwałem mammuta to haglowsy wiszą w szafie, tyle Ci powiem.
Porównywalne do Norrony Vestveggena.
Ten czarny Haglofs jest już troszkę grubszy, to nie skorupa, tylko taka lekka kurtka, w lecie w czasie deszczu grzeje bardziej.
Te dwie pozostałe to juz grubsze i cięższe kurtki.
Vestveggen jest moim zdaniem najlepszym wyborem, bo jest uniwersalna i zajmuje mało miejsca w plecaku. Ona jest na wszystkie pory roku. To taki Paclite, czyli cieńka, dająca się zwinąć w mały kłębek.
Z takich godnych uwagi jest jeszcze Mammut.
https://allegro.pl/oferta/kurtka-marki- ... 701b8c0118
No jak dorwałem mammuta to haglowsy wiszą w szafie, tyle Ci powiem.
Porównywalne do Norrony Vestveggena.
-
ten Vestveggen byłby na mnie za krótki (180cm+), wziałem czarneg haglowsa. Dzięki za pomysł z używkami, mega sprawa.
Teraz rozglądam się za jakąś tanią puchówką (rozumiem,że zakłada się ja tylko jak zajdzie taka potrzeba) + stuptutów(to chyba powinno byc proste?) zeby na black friday cos zaoszczedzic
Teraz rozglądam się za jakąś tanią puchówką (rozumiem,że zakłada się ja tylko jak zajdzie taka potrzeba) + stuptutów(to chyba powinno byc proste?) zeby na black friday cos zaoszczedzic
-
-
Mam dokładnie taką samą, tylko "M" ( Aukcja jakaś )
To jest 800 cuin, 90/10.
Tyle, że wyhaczyłem za dwieście, a nie za tą kwotę, co jest w aukcji...
To jest 800 cuin, 90/10.
Tyle, że wyhaczyłem za dwieście, a nie za tą kwotę, co jest w aukcji...
Ostatnio zmieniony 2020-11-12, 16:44 przez sokół, łącznie zmieniany 2 razy.
-
https://www.decathlon.pl/p/kurtka-alpin ... R-p-177432
Taka mi na razie polecono na dwóch grupach FB, co sadzicie?
Taka mi na razie polecono na dwóch grupach FB, co sadzicie?
O kurwa...
Jak się w tym ubraniowym zestawie pojawisz na kursie w marcu ( w Murowańcu u Waldemara N ? ) to zostaniesz od razu zwolniony z praktyki w terenie. Co by ubrania nie zniszczyć.
Jak się w tym ubraniowym zestawie pojawisz na kursie w marcu ( w Murowańcu u Waldemara N ? ) to zostaniesz od razu zwolniony z praktyki w terenie. Co by ubrania nie zniszczyć.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu