Tobi w TV
- sprocket73
- Kontakt:
Nie. I w sumie nie planowałem.laynn pisze:Wrzuciłeś ten materiał na tatromianiaków?
Nie bądź takim materialistą jak Cepertrotyl pisze:A czy na paczkę żarcia chociaż zarobił?
Zerknij na pierwszą stronę mojego tematu nie-wazne-gdzie-wazne-z-kim-vt1876.htmGór Ski pisze:Nie wiedziałem że jest ze schroniska
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Kolejne wieści są takie, że nasza kariera telewizyjna nabiera rozpędu. Jeżeli ktoś jutro rano będzie się nudził, zachęcam do włączenia TVN ok 9:30. Wg ustaleń mamy wystąpić z Tobim na żywo w programie Dzień Dobry TVN.
Temat wypłynął jakoś przedwczoraj. Przed chwila dostałem ostateczne potwierdzenie. Strasznie szybko to się wszystko dzieje
Temat wypłynął jakoś przedwczoraj. Przed chwila dostałem ostateczne potwierdzenie. Strasznie szybko to się wszystko dzieje
SPROCKET
Gdyby nastąpiła posucha (pisałeś, ze marnie Ci płacą=miska ryżu), to na mnie możecie liczyć, wszak wszelkiej karmy mam pod dostatkiem (lodówki teściowej są pełne).sprocket73 pisze:trotyl napisał/a:
A czy na paczkę żarcia chociaż zarobił?
Nie bądź takim materialistą jak Ceper
W systemie PPV (pay-per-view)? To teraz się odkujesz, bo celebryci biorą 10k za jeden dzień zdjęciowy.sprocket73 pisze:mamy wystąpić z Tobim na żywo w programie Dzień Dobry TVN
sokół będzie zdołowany przez Tobiego. Może niech coś w końcu robi z tą owieczką i śle na yt oraz fb.
No to super, materiał pewnie będzie dłuższy, bo w tych śniadaniowych pasmach czasu mają sporo
(ale zdajesz sobie sprawę, że Kurski zerwie w tym przypadku z Tobą współpracę, a potem zrobią Ci medialnie koło pióra? )
(ale zdajesz sobie sprawę, że Kurski zerwie w tym przypadku z Tobą współpracę, a potem zrobią Ci medialnie koło pióra? )
Ostatnio zmieniony 2020-11-06, 14:51 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Piotrek pisze:ale zdajesz sobie sprawę, że Kurski zerwie w tym przypadku z Tobą współpracę, a potem zrobią Ci medialnie koło pióra?
No przecież to on jest gwiazdą Jakże miałoby go zabraknąćtrotyl pisze:To Tobi będzie do Wawy?
Ostatnio zmieniony 2020-11-06, 15:21 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
sprockecie, będziesz przejeżdżał na rzut beretem, to możesz wdepnąć na agro w drodze powrotnej, chyba że cały dzień masz zaplanowany, czyli z rana TVN, w południe Polsat, o godz. 15 TVP Info (na koronkę), itd.
Mógłbym Tobiemu udzielić lekcji savoir vivre, jak zachowywać się między dobromilnymi ludźmi, bo różnie to bywa.
Mógłbym Tobiemu udzielić lekcji savoir vivre, jak zachowywać się między dobromilnymi ludźmi, bo różnie to bywa.
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper, dzięki za zaproszenie, ale będę pewnie pędził wprost do Ukochanej
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Teściowa obejrzała wczoraj oba filmy i jutro z niecierpliwością czeka na "Dzień Dobry". Może Tobi zaszczeka, zaś Ty dodasz: to dla teściowej cepra (jej wnuczka bez psa 5 lat temu też była w Teleexpress-ie).
Możesz powiedzieć, że zgromadziłeś przed telewizorami tłumy znajomych, w tym podupadłą gwiazdę TVN.
Możesz powiedzieć, że zgromadziłeś przed telewizorami tłumy znajomych, w tym podupadłą gwiazdę TVN.
Ostatnio zmieniony 2020-11-06, 19:57 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.