VII Zlot GBG - Chatka Dobrodziej - Sopotnia Wielka - przesun
-
Vlado pisze:dobra, ktoś jedzie w góry w tym terminie?
kilka dni od 11 listopada, jak zawsze w tym terminie, w Beskidzie Niskim...nic ciekawego, granica w rejonie Tylicza. Oczywiście, jak mnie znasz, to po właściwej stronie słupków
Ostatnio zmieniony 2020-11-03, 17:30 przez creamcheese, łącznie zmieniany 1 raz.
Vlado pisze:dobra, ktoś jedzie w góry w tym terminie?
Moze ja? Gdzies w Gory Stolowe? Tylko ze nasza caloweekendowa trasa to pewnie tobie by zajela godzine! Gora półtorej!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Wybierałem się na Fruśką Horę w Serbii, ale zamknęli Słowację i trzeba mieć testy... Plan jest na Rovinj w Chorwacji, bo woda w Adriatyku ma 19'C
Zobaczymy czy nas nie zamkną w Polsce? Wtedy biję gdzieś w nasze górki, ale gdzie to nie mam planu, bo myślami jestem gdzie indziej
Zobaczymy czy nas nie zamkną w Polsce? Wtedy biję gdzieś w nasze górki, ale gdzie to nie mam planu, bo myślami jestem gdzie indziej
Ostatnio zmieniony 2020-11-03, 20:01 przez TNT'omek, łącznie zmieniany 1 raz.
in omnia paratus...