Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Pudelek pisze:Jak się ładnie pokolorowały drzewa przy Kopie, w środę na nie patrzyłem i aż tak ładne nie były!
Niedziela była w Opawskich najlepszą porą na kolorową jesień. minęły dwa dni i już tak nie jest bo wiele liści po prostu opadło. Teraz jeszcze pada deszcz i pod ciężarem wszystko opadnie w mgnieniu oka.....
Cieszę się, że wykorzystałem ten właściwy moment
One mają coś w sobie "Piekiełko" pod Niekłaniem (obok Stąporkowa). Przy parkingu źródło uzdrawiającej wody - ludzie biorą po kilkaset litrów tej wody w plastikowe bańki. Nadkładam czasem jak dziś kilkadziesiąt km, ale to najbliższe skałki. Wy to macie kamory za stodołą, a ja tylko grzyby.Piotrek pisze:Eleganckie te skałki
Odrobina optymizmu (nadziei) dla tych, co stracili węch i smak (życia). I poczucie humoru...
Ostatnio zmieniony 2020-10-29, 10:01 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
ceper pisze:Odrobina optymizmu (nadziei) dla tych, co stracili węch i smak (życia). I poczucie humoru...
Obrazek
Wierzysz w tę propagandę
Jestem człowiekiem małej wiary, ale jeśli covidowa tuba w innym dziale grzmi głośniej niż TVPiS, to ja już nic nie wiem.
Powinni sprzedawać jeszcze działki na Księżycu lub Marsie. To jest dobry pomysł na biznes, nawet dużo lepszy niż mój.
sprocket też się dziwi, że można się dorobić (np. na umiejętności włączania monitora czy PC) i przy tym się nie narobić.
Idealiści (np. hajer) wolą się narobić i powiedzmy sobie krótko: kto dziś haruje za 6k?
Powinni sprzedawać jeszcze działki na Księżycu lub Marsie. To jest dobry pomysł na biznes, nawet dużo lepszy niż mój.
sprocket też się dziwi, że można się dorobić (np. na umiejętności włączania monitora czy PC) i przy tym się nie narobić.
Idealiści (np. hajer) wolą się narobić i powiedzmy sobie krótko: kto dziś haruje za 6k?
Ostatnio zmieniony 2020-10-29, 11:34 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Szanowny Panie,
widzę zdrowe rydze i kanie,
dech mi widok ten zapiera,
bo u nas tego się nie zbiera.
P.S. Żona twierdzi, że grzyby prezentują się elegancko. Poczekam 4 tygodnie, bo ja nie oceniam pochopnie.
widzę zdrowe rydze i kanie,
dech mi widok ten zapiera,
bo u nas tego się nie zbiera.
P.S. Żona twierdzi, że grzyby prezentują się elegancko. Poczekam 4 tygodnie, bo ja nie oceniam pochopnie.
Ostatnio zmieniony 2020-10-31, 15:17 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.