Strona Góry Bez Granic na Facebooku
vidraru pisze:Niektórzy na tym forum pamiętają gościa o ksywie Opek z Beskidzkiego. Jakiś czas temu stworzył dla Domu O Zielonych Progach piękną rzecz. Warto obejrzeć, łza się w oku kręci.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KNKFkK5HJ2A[/youtube]
Tak, robił takie śliczności - i fajnie, że nadal się tym zajmuje. Gdzie na niego trafiłaś?
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
- Tępy dyszel
Jak wrzucam czyjeś zdjęcie to to przeważnie jest to zachęta do zajrzenia do czyjejś danej relacji i link jest.
Jak nie ma linku, a nie jest to np zdjecie z konkursu, gdy wrzucamy je w banner, to przeważnie jest to moje zdjęcie, które sobie wrzucam, ot tak. A być może było ono wcześniej na forum, natomiast niekoniecznie ma reklamować moją relację. To tak w skrócie.
A uprzedzając pytanie, jak biorę zdjęcie od kogoś to zawsze pytam o zgodę.
Jak nie ma linku, a nie jest to np zdjecie z konkursu, gdy wrzucamy je w banner, to przeważnie jest to moje zdjęcie, które sobie wrzucam, ot tak. A być może było ono wcześniej na forum, natomiast niekoniecznie ma reklamować moją relację. To tak w skrócie.
A uprzedzając pytanie, jak biorę zdjęcie od kogoś to zawsze pytam o zgodę.
- Tępy dyszel
Jejku, filanca z Zabłocia mamy na forum :
https://www.facebook.com/Gorybezgranic/ ... _tn__=kC-R
Do tego opowiadającego o atrakcjach Beskidów w ciekawy i nie nużący sposób. Obejrzałem i wysłuchałem filmiku o Żarze i ,,rejonie Kolumbów".
Domyślam się, że z założenia profil GBG na facebooku ma służyć forum a nie odwrotnie.
Uważam więc, że warto wrzucać (niezależnie od facebooka) takie materiały bezpośrednio na forum.
Chyba, że już są a ja nie zauważyłem.
P.s. Panowie, tą drogą społecznościowego otępienia i odurnienia nie idźcie
pozdrowienia-ze-szlakow-vt147,705.htm
Przynajmniej nie tu, szkoda tego forum
https://www.facebook.com/Gorybezgranic/ ... _tn__=kC-R
Do tego opowiadającego o atrakcjach Beskidów w ciekawy i nie nużący sposób. Obejrzałem i wysłuchałem filmiku o Żarze i ,,rejonie Kolumbów".
Domyślam się, że z założenia profil GBG na facebooku ma służyć forum a nie odwrotnie.
Uważam więc, że warto wrzucać (niezależnie od facebooka) takie materiały bezpośrednio na forum.
Chyba, że już są a ja nie zauważyłem.
P.s. Panowie, tą drogą społecznościowego otępienia i odurnienia nie idźcie
pozdrowienia-ze-szlakow-vt147,705.htm
Przynajmniej nie tu, szkoda tego forum
Jak się Piotrkowi jedna sprawa wyjaśni to padniecie na pyski z zachwytu i dumy, że taki typ tu się udziela.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Jeżeli macie na myśli te filmiki co wrzucam na FB parków krajobrazowych, to tylko i wyłącznie sprawa związana z pracą, a nie miłość do kręcenia tego typu rzeczy . Był przykaz "z góry", żeby parkowy fanpage założyć i wrzucać niusy/filmiki itp z parków krajobrazowych w woj. śląskim, w ramach popularyzacji tych parków. Trochę frajdy przy tym mam, nie ukrywam, ale ogólnie jest to działalność w pracy, wykonywana przy okazji innych zadań. W dodatku...rozliczana z ilości wyświetleń postów/filmików . Takie k... czasy nastały.
Tu na forum ich nie ma (na FB GBG wrzucam czasem odnośnik), myślałem że będzie z tego polewka więc się nie odważyłem ale może faktycznie powstawiam. Bardzo się cieszę, że Wam się podobają
Na razie zrobiłem 11 filmików, koleżanka zrobiła 2. Wszystko telefonem z kija
A o co chodzi?, bo nie kojarzę w czym rzecz.
A konkretnie do czego się zapisać? Bo też nie kumam o co chodzi
Tu na forum ich nie ma (na FB GBG wrzucam czasem odnośnik), myślałem że będzie z tego polewka więc się nie odważyłem ale może faktycznie powstawiam. Bardzo się cieszę, że Wam się podobają
Na razie zrobiłem 11 filmików, koleżanka zrobiła 2. Wszystko telefonem z kija
Dobromił pisze:Jak się Piotrkowi jedna sprawa wyjaśni to padniecie na pyski z zachwytu i dumy, że taki typ tu się udziela.
A o co chodzi?, bo nie kojarzę w czym rzecz.
ceper pisze:Perspektywy znaczne na przyszłość, ale trza się zapisać do... Panowie, nie jest dobrze w tym kraju
A konkretnie do czego się zapisać? Bo też nie kumam o co chodzi
Ostatnio zmieniony 2020-10-05, 20:35 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Przyznam się bez bicia, że dwa obejrzałem w większości, ale to przez natłok zajęć.
I tak jak niektóre relację, jak są wrzucane na fejsie, tak też te filmiki niestety na fejsie zostają scrolowane, na forum człowiek do nich wróci. W pracy na przerwie nie będę słuchał i innym przeszkadzał, przewijam dalej itd i potem okazuje się, że coś pominąłem.
Szkoda, że niektórzy ostatnio się na fejsa tylko przestawili.
Tak, że...Piotrze do poprawy
I tak jak niektóre relację, jak są wrzucane na fejsie, tak też te filmiki niestety na fejsie zostają scrolowane, na forum człowiek do nich wróci. W pracy na przerwie nie będę słuchał i innym przeszkadzał, przewijam dalej itd i potem okazuje się, że coś pominąłem.
Szkoda, że niektórzy ostatnio się na fejsa tylko przestawili.
Tak, że...Piotrze do poprawy