Jedna historia trzech siwych chu..w
Wiecie, gdyby to było z Beskidów, pewnie przeszło by nie zauważone.
Ale z królewskich Tatr, ludzie którzy po nich chodzą, szczególnie Ci, co robią coś więcej niż szlaki to już mają zjebane myślenie.
Obrońcy wszystkiego. Ot typowe pierdolenie z tatromaniaków się tu włączyło co niektórym. W sumie to jednemu.
Ale z królewskich Tatr, ludzie którzy po nich chodzą, szczególnie Ci, co robią coś więcej niż szlaki to już mają zjebane myślenie.
Obrońcy wszystkiego. Ot typowe pierdolenie z tatromaniaków się tu włączyło co niektórym. W sumie to jednemu.
sokół pisze:Gór Ski - zupełnie nie rozumiem, o co się sraczkujesz
Do tego jeszcze daleka droga , wraziłem tylko swoją opinie tyle.
sokół pisze:Czy z tego zdjęcia, które wrzuciłem, jesteś w stanie cokolwiek wyciągnąć oprócz samej komicznej dość sytuacji? Nie widać ani tablicy rejestracyjnej samochodu, ani twarzy kobiety - ba, na upartego nawet nie możesz być pewnym, ze to kobieta!
Nie ma znaczenia czy Facet czy Kobieta po prostu jest to mało eleganckie , miejsce bez znaczenia , to że Kobieta nie poszła się przebrać w wielu krajach to jest norma i nikt się nie dziwi.
To tylko moja opinia bez jakiś większych emocji
- kristoff73
Gór Ski pisze:Nie ma znaczenia czy Facet czy Kobieta po prostu jest to mało eleganckie
Ja bym to ujął inaczej - umówmy się może (wtedy oboje będziemy chyba zadowoleni) - że tamto nieszczęsne zdjęcie jest kontrowersyjne. I może wywoływać skrajne uczucia.
Wybacz, ze posądziłem Cię o sraczkowanie. Miałem wczoraj chyba gorszy dzień.
kristoff73 pisze:podoba mi się, że piszecie "Twarz" dużą literą
Z szacunku do Wiktora, skoro On zaczał z dużej litery, wypadało kontynuować
No a ciekawe, jak całą wycieczkę opisze właśnie Laynn.
Ostatnio zmieniony 2020-09-23, 10:00 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- sprocket73
- Kontakt:
-
laynn pisze:Gór Ski się do mnie przyczepił i Ty
Wcale się nie przyczepiłem... Pisałeś o WC więc zacytowałem Ciebie
sokół pisze:Laynn zobaczył ją i poszedł do wc w innym celu, niż umycie twarzy
A jednak poszedł
sokół pisze:TNT, co Ci w ogóle przyszło do głowy, że któregokolwiek z nas ruszyła ta nieszczęsna dziewczyna?
To, że pokazała wam swoją pupę to od razu nieszczęsna? Może to, do dzisiaj wspomina z zadowoleniem
in omnia paratus...
laynn pisze:TNT'omek pisze:Wcale się nie przyczepiłem
uff, wolę jednak jak się kobiety mnie czepiająTNT'omek pisze:A jednak poszedł
głodny głodnemu...
Zdjęcia mam wywołane.
Więc może wieczorem, może jutro opiszę coś ja
I tak sobie przypomniałem, że byłem zastraszany na tej wycieczce, że muszę napisać relacje jako pierwszy bo inaczej loża szyderców mnie wykończy