Tylko nie mów nikomu...
- sprocket73
- Kontakt:
Tylko nie mów nikomu...
Jedni są konsekwentni i twierdzą, że nie wolno ani chodzić, ani pisać. Inni, że chodzić można, ale pisać już nie. Jeszcze inni, że można zarówno chodzić jak i pisać. To może ja wkleję tylko zdjęcia... dużo zdjęć... będzie relacja dla koneserów.
Jak rozpoznałeś miejsca, nie rozpaczaj, tylko nie mów nikomu... a wszystko będzie dobrze.
Jak rozpoznałeś miejsca, nie rozpaczaj, tylko nie mów nikomu... a wszystko będzie dobrze.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Mógłbym opisać i złożyć samokrytykę dla Prezesa
Ale Dobromił też prosił i śnił mi się w przeddzień wycieczki - uznałem, że to znak.
Ale Dobromił też prosił i śnił mi się w przeddzień wycieczki - uznałem, że to znak.
SPROCKET
Dla mnie nic nie musisz. Ale cieszę się, że moje gderanie czasem coś zmienia.
Mówiąc szczerze - za lepsze rozwiązanie uważam utworzenie odrębnego działu forum z ograniczonym dostępem dla takich relacji (nie są wtedy widoczne publicznie, zwłaszcza dla niezalogowanych i nie trzeba się szczypać z opisem), ale pewnie uznasz, że to jest dzielenie ludzi na lepszych i gorszych.
Mówiąc szczerze - za lepsze rozwiązanie uważam utworzenie odrębnego działu forum z ograniczonym dostępem dla takich relacji (nie są wtedy widoczne publicznie, zwłaszcza dla niezalogowanych i nie trzeba się szczypać z opisem), ale pewnie uznasz, że to jest dzielenie ludzi na lepszych i gorszych.
Ja to mam generalnie w pompie, czy Ty pójdziesz, wielkiej szkody z tego nie będzie. Za to w wyniku obejrzenia samych zdjęć nie pójdzie żadna wycieczka tatrologów z zerową wiedzą i telefonami na kiju zamiast mapy, bo raczej nie skuma rejonu. I może nie trzeba będzie po nich wysyłać HZS czy TOPR, jak to ostatnio bywało.
Nie powinieneś mieć problemu po analizie zdjęć.
Ale dla w/w tatrologów przeszkoda znacząca.
laynn pisze:I muszę tylko rozszyfrować skąd zacząłeś
Nie powinieneś mieć problemu po analizie zdjęć.
Ale dla w/w tatrologów przeszkoda znacząca.
Ostatnio zmieniony 2020-09-15, 07:51 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.
- sprocket73
- Kontakt:
laynn pisze:muszę tylko rozszyfrować skąd zacząłeś
A to chyba mogę napisać, bo zacząłem szkakiem - Dolina Cicha z Podbanské. Cała wyasfaltowana i dłuższa niż Chochołowska.
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Żeby tylko chatkę. Tam jest cała infrastruktura, ambony, drogi, ścieżki wycięte w kosówce.Gór Ski pisze:widziałeś niżej schodząc w paśmie kosodrzewiny i lasu jakąś polovnicką chatkę
SPROCKET