Witam, urlop chciałem spędzić w Alpach ale kilka czynników w tym zmiana pracy przekreśliła moje plany, potem miały być Tatry Wysokie ale jako że pojechałem z moją kobietą a chciałem zrobić coś pozaszlakowego to nic niestety z tego nie wyszło bo ona nie jest przygotowana na takie chodzenie i nie chciałem narażać ją na niepotrzebne ryzyko, zaproponowała więc Słowacki Raj w którym jeszcze nie byliśmy a który chcieliśmy zwiedzić, głównie ona bo ja wolałbym być wysoko w górach, ale co zrobić jedziemy razem na urlop to chodzimy razem. Byliśmy także na legendarnej strasznej ferracie podobno najtrudniejszej na Słowacji , ja tam się rzadko przypinałem lonżą bo dla mnie to spacerek ale moja kobieta miała czasami strach w oczach więc musiałem być blisko niej i z tego powodu nie mam żadnych fotek na ferratce a ona ma kilkanaście .
Kilka fotek :
Miały być Tatry albo Alpy a wyszedł Raj
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
Na pewno warto tam jechać z rodziną Adrianie bo na ferratce byli rodzice z dziećmi, trzeba tylko mieć uprząż a jeśli się jej nie ma to można wypożyczyć w Podlesioku za 5 ojro, jest tam też autocamping z możliwością rozbicia namiotu. A co do brody to zapuszczam już kilka dobrych lat bo mi pasuje i moja kobieta ją lubi . Co do fajnych wakacji to było przyjemnie i lajtowo ale ja wolę jednak większą adrenalinę i ryzyko wchodząc na szczyt pozaszlakowy i szukając sobie drogi ale niestety jest coś za coś, już tak nie świruje jak kiedyś bo jednak z kimś jestem ale tęsknota pozostała . Mimo mojego wypadku z przed kilku lat dalej mnie ciągnie jak wilka do lasu . Niektórzy ludzie nigdy się nie zmieniają..........
Ostatnio zmieniony 2020-08-16, 19:59 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tatrzański urwis
Re: Miały być Tatry albo Alpy a wyszedł Raj
Tatrzański urwis pisze:Witam, urlop chciałem spędzić w Alpach ale kilka czynników w tym zmiana pracy przekreśliła moje plany, potem miały być Tatry Wysokie ale jako że pojechałem z moją kobietą a chciałem zrobić coś pozaszlakowego to nic niestety z tego nie wyszło bo ona nie jest przygotowana na takie chodzenie i nie chciałem narażać ją na niepotrzebne ryzyko, zaproponowała więc Słowacki Raj w którym jeszcze nie byliśmy a który chcieliśmy zwiedzić, głównie ona bo ja wolałbym być wysoko w górach, ale co zrobić jedziemy razem na urlop to chodzimy razem.
To chyba najdłuższe zdanie jakie napisano na tym Forum
Też nie byłem w Słowackim Raju ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- Tatrzański urwis