Wieści z gór
Byłem na początku lipca, nie było kolejki, ale i tak tłum. Na sam wierzchołek 2499 nie dało się bezpiecznie wejść z tego powodu. Wyleczyłem się z turystyki szlakowej na ten sezon.
Przyczyna jest prosta - mało kto wybiera się dzisiaj na wakacje gdzieś daleko za granicę, no to masa Słowaków, trochę Polaków, Czechów itp. (bo blisko kraju i w razie czego szybko można wrócić) skupia się na stosunkowo niewielkim terenie.
Przyczyna jest prosta - mało kto wybiera się dzisiaj na wakacje gdzieś daleko za granicę, no to masa Słowaków, trochę Polaków, Czechów itp. (bo blisko kraju i w razie czego szybko można wrócić) skupia się na stosunkowo niewielkim terenie.
A na Śnieżce festiwal
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EU9RdTrP8aM[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EU9RdTrP8aM[/youtube]
Ostatnio zmieniony 2020-07-30, 21:08 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziwne trochę te zdziwienie - to tak jakby przeżyć szok na plaży we Władysławowie albo na Krupówkach. Przecież rząd apelował o spędzanie wakacji w kraju, bo bezpieczniej, więc co najmniej połowa społeczeństwa może go posłuchać.
Mnie intryguje jedno - jak skoczyć za potrzebą w takim tłumie??
Mnie intryguje jedno - jak skoczyć za potrzebą w takim tłumie??
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Nie.
To z opowieści chłopaków, którzy wychodzili ze Złomisk.
"Dzień dobry. Macie liny ? Szliście drogami od 3 ? Klub Wysokogórski ? Nie ? To prosimy po 20 euro od osoby".
Kolega gdzieś to w necie wyczytał.
To z opowieści chłopaków, którzy wychodzili ze Złomisk.
"Dzień dobry. Macie liny ? Szliście drogami od 3 ? Klub Wysokogórski ? Nie ? To prosimy po 20 euro od osoby".
Kolega gdzieś to w necie wyczytał.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu