Homunculus pisze:Za platformersów Pb 95 była prawie po 6zł
i była również za 3,50, więc jeszcze PiSowi daleko do tego
Pudelek pisze:i była również za 3,50, więc jeszcze PiSowi daleko do tego
sokół pisze:A kto jest tak odważny, żeby lac paliwo na stacjach auchan?
Adrian pisze:I że tanie paliwo to zasługa PiS-u
Prezes pisze:A wirusa wypuścił pewnie Tusk, tak jakoś z bezsilności, albo co.
I to Tusk przepieprzył ostatnie pięć lat koniunktury rozdając forsę na prawo i lewo zamiast inwestować w sektory państwa i gospodarki, które tego wymagają.
telefon 110 pisze:Zawsze fascynowało mnie zjawisko pogardy tzw. "elit" "ten kraju " dla reszty tubylców.
Prezes pisze:I nie da się tym usprawiedliwić ani przykryć zaniedbań obecnej ekipy
telefon 110 pisze:Zawsze fascynowało mnie zjawisko pogardy tzw. "elit" "ten kraju " dla reszty tubylców.
Prezes pisze:Nikogo nie obchodzą historie sprzed lat i opowiadanie o winach, wadach i zaletach Tuska.
Tego już nie ma.
I nie da się tym usprawiedliwić ani przykryć zaniedbań obecnej ekipy (tak, poprzednie wszystkie też mają sporo za uszami, ale to nie one rządzą od pięciu lat).
Piotrek pisze:Bo to taka wygodna metoda na usprwiedliwianie, partactwo, złodziejstwo i wszystko co złe i nie odpowiednie - bo inni też tak robili. I każda ekipa w sumie to stosuje.
Cóż, taką metodą w zasadzie wszystko idzie uzasadnić, nawet ponowne wprowadzenie prawa pierwszej nocy tylko z zabezpieczeniem, bo przecież kiedyś było i to bez antykoncepcji, więc o co chodzi
Widziałem w necie mema, gdzie Beata Szydło mówi, że za PO nie wykonano żadnego testu na koronawirusa a my już kilka tysięcy.
I to jest kwintesencja absurdu ciągłego odwracania się wstecz.
Teraz nie ma Tuska, nie rządzi PO/PSL/SLD bo poszli w piach za swoje niedbalstwa, wiec nie wymaga się teraz od nich działania oraz przyzwoitości tylko od obecnie rządzących.
Teoretycznie proste, ale chyba nie do końca, skoro ciągle się słyszy "a za PO".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości