Nie, nie tak jak w Bawarii, nie wprowadzaj w błąd porównując wybory na burmistrza Monachium z ogólnokrajowymi wyborami prezydenckimi.
jak wiadomo w Monachium mieszka 35 milionów ludzi. Ale to potwierdza, że prawactwo po trupach do celu nadal prze.
Nie, nie tak jak w Bawarii, nie wprowadzaj w błąd porównując wybory na burmistrza Monachium z ogólnokrajowymi wyborami prezydenckimi.
Prezes pisze:telefon 110 pisze:Czyli tak jak w Bawarii.
Prezes pisze:Bardzo, ale to bardzo jestem ciekaw kto, jak i na jakiej podstawie zweryfikuje korespondencyjnie, czy głos został faktycznie oddany przez określoną osobę.
Bo jeśli nie ma skutecznego mechanizmu takiej weryfikacji - to wybory nie są żadnymi wyborami.
Prezes pisze:Bardzo, ale to bardzo jestem ciekaw kto, jak i na jakiej podstawie zweryfikuje korespondencyjnie
Prezes pisze:Nadal nie na terenie kraju wielkości Polski.
A nie wiem, czy można.Prezes pisze:Bardzo, ale to bardzo jestem ciekaw kto, jak i na jakiej podstawie zweryfikuje korespondencyjnie, czy głos został faktycznie oddany przez określoną osobę.
Bo jeśli nie ma skutecznego mechanizmu takiej weryfikacji - to wybory nie są żadnymi wyborami.
Znasz odpowiedź?
buba pisze:Jedno jest pewne... Obecna sytuacja obalila wiekszosc rzeczy, w ktore wierzylam przez ponad 30 lat. Np. takie cos ze prawo istnieje. Bo prawo to zespol wymysłow na dzis, jutro beda inne!
Pudelek pisze:można by zrobić w Wielkanoc np. zlot forum
buba pisze:Jedno jest pewne... Obecna sytuacja obalila wiekszosc rzeczy, w ktore wierzylam przez ponad 30 lat. Np. takie cos ze prawo istnieje. Bo prawo to zespol wymysłow na dzis, jutro beda inne!
Pudelek pisze:zgodziliby się nawet gdyby im wysłali wojsko do alkowy
buba pisze:Ale mysle, ze gdybym rok temu napisala, ze zabronia uprawiac sport i chodzic po ulicy za reke (i to nie tylko gejom ale wszystkim ) - to byscie mnie wszyscy wysmiali...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości