Tu się witamy
- Dzięcioł313
- Dzięcioł313
darkheush pisze:Nie cieszę się, że Cię tu widzę. Kolejna pijacka gęba.
P.S. Avatara innego nie miałeś???
Też się cieszę, że tu jestem Avatarowi sam jesteś winien, moja psychika doznała sporego uszczerbku, tam na Starych Wierchach Widzę, że mój kuzyn się sławny stał. Taki z niego był porządny chłopak, a ja go zabrałem na zlot... Przynajmniej poczuł magię gór i pozbył się tej naiwności, że w górach się tylko chodzi, robi zdjęcia i marznie
Beskidus pisze:moja psychika doznała sporego uszczerbku, tam na Starych Wierchach
Ja tam myślę, że Twoja psychika doznała wcześniej poważnego uszczerbku. Tak mniej więcej w okolicach Chatki pod Potrójną gdy zmieniałem cyfrę z przodu
Beskidus pisze:Przynajmniej poczuł magię gór i pozbył się tej naiwności, że w górach się tylko chodzi, robi zdjęcia i marznie
I bardzo dobrze. Nie mógł chłopina całe życie trwać w nieświadomości
darkheush pisze:Ja tam myślę, że Twoja psychika doznała wcześniej poważnego uszczerbku. Tak mniej więcej w okolicach Chatki pod Potrójną gdy zmieniałem cyfrę z przodu
Tego to nie wiem - nie pamiętam
A co do relacji... Jutro w planach Szczebel, więc możesz się spodziewać relacji na dniach
Ostatnio zmieniony 2013-10-26, 18:50 przez Beskidus, łącznie zmieniany 1 raz.