Na co światu Kurdowie? - Irak 2019
Na co światu Kurdowie? - Irak 2019
Irak już od dawna chodził mi po głowie
Historia Kurdów zaprzątała moje myśli... Więc dlaczego nie??
Polecam , gorąco polecam...
Autostop w Iraku wymiata!
Magazyny z bronią też
Obozy dla uchodźców syryjskich zasmucają, ale ludzie ludzie napawają optymizmem.
Peszmergowie rządzą!
Zapraszam na krótką fotorelację
Iraq - 2019
Historia Kurdów zaprzątała moje myśli... Więc dlaczego nie??
Polecam , gorąco polecam...
Autostop w Iraku wymiata!
Magazyny z bronią też
Obozy dla uchodźców syryjskich zasmucają, ale ludzie ludzie napawają optymizmem.
Peszmergowie rządzą!
Zapraszam na krótką fotorelację
Iraq - 2019
in omnia paratus...
Przerażające i smutne ...
Ale jednocześnie wesołe i komiczne - MiG postawiony na cegłach można sobie cyknąć foto z uzbrojonymi żołnierzami.
Kolorowe i zachęcające jedzenie, aż się chce sięgnąć.
Mój kolega był na misji w Iraku, chyba nawet dwa razy, raczej widział go inaczej ...
Ale twoja wersja jest bardziej optymistyczna
Ale jednocześnie wesołe i komiczne - MiG postawiony na cegłach można sobie cyknąć foto z uzbrojonymi żołnierzami.
Kolorowe i zachęcające jedzenie, aż się chce sięgnąć.
Mój kolega był na misji w Iraku, chyba nawet dwa razy, raczej widział go inaczej ...
Ale twoja wersja jest bardziej optymistyczna
To jest zdjecia zdjecia??
Bo ogladajac je - jeszcze nie wiedzialam jakie beda dwa nastepne i troche mnie zmrozilo...
A juz myslalam ze jakas lokalna snajperka przygarnela cie w goscine
Kupiles?? Zabierz na zlot! Wreszcie nas zapamietaja nas w schronisku! A ceper bedzie mial czym zyc przez rok
Ostatnio zmieniony 2019-12-30, 19:41 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
TNT'omek pisze:buba pisze:To jest zdjecia zdjecia??
Tak to zdjęcie zdjęcia z 1988r. wykonane przez Ahmada Nateghiego, irańskiego dziennikarza, który pokazał światu co Saddam zrobił Kurdom w Halabdży.
Jego pomnik jest na którymś zdjęciu.
No wlasnie kolejna fota jest jakby takiego samego manekina a jeszcze kolejna pomnika - wiec sie domyslilam. Ale ogladajac zdjecia po kolei - jak doszlam do tego - to mialam takie "ooo ooo! Tomek chyba wlazl nie w ta uliczke co trzeba" Ty wez podpisuj zdjecia bo ludzie zawału dostana
Ostatnio zmieniony 2019-12-30, 19:55 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Pudelek pisze:Kupiles?? Zabierz na zlot! Wreszcie nas zapamietaja nas w schronisku! A ceper bedzie mial czym zyc przez ro
bez magazynka to może co najwyżej dać komuś nim w łeb
Mozna tez sobie fote zrobic, z lufy sie napic