Chcecie zobaczyć wojnę z bliska?
Czołgi i transportery opancerzone na ulicach? Godzinę policyjną i wygaszanie świateł miast po 21.00?
Kontrole plecaka co paręset metrów? Przeglądanie przez wojsko zdjęć w telefonie i aparacie?
I wreszcie poczuć na plecach poszturchiwanie lufą pistoletu maszynowego?
Zapraszam do wschodniej Turcji! To wszystko i pewnie wiele więcej oferuje państwo tureckie turystom na tych terenach. Wszystko oczywiście w cenie wycieczki
Zdjęć jest niewiele z wiadomych względów, ale zapraszam...
Turcja- 2019
Wojna z bliska... Turcja 2019
Wojna z bliska... Turcja 2019
in omnia paratus...
Sama zapowiedź powiedziała mi, że za chu.a bym tam nie pojechał
Ale w każdej z relacji które dzisiaj wrzuciłeś jest coś co do mnie przemawia ... Jedzenie! Żarcie wygląda naprawdę apetycznie i pewnie by mi smakowało
Ale smak wojny już mi nie leży ...
BRAWO ZA ODWAGĘ, CZY MOŻE ...
Ale w każdej z relacji które dzisiaj wrzuciłeś jest coś co do mnie przemawia ... Jedzenie! Żarcie wygląda naprawdę apetycznie i pewnie by mi smakowało
Ale smak wojny już mi nie leży ...
BRAWO ZA ODWAGĘ, CZY MOŻE ...
Ostatnio zmieniony 2019-12-30, 19:40 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
TNT'omek pisze:Chcecie zobaczyć wojnę z bliska?
Jak siedzielismy we wrzesniu przed drewnianym domkiem kurorciku Rasejka na Ukrainie i patrzylismy w niebo, gdzie wlasnie rozgrywal sie dziwny i totalnie niewytlumaczalny logicznie spektakl swiatel, co chwile po ziemi szly wibracje ponurego łubudubu duuuu a miejscowi byli z lekka posrani - juz myslalam ze wlasnie ją ogladam.. I nie bylo mi do smiechu... Potem sie okazalo, ze byl to tylko poligon broni kasetowej i tylko wszyscy nasiali paniki..., ale wieczor mielismy z gatunku dosc niezapomnianych (np. rozwazalismy czy juz noca spierdalac do Moldawii czy moze lepiej poczekac na swit )
Wiec moge zdecydowanie powiedziec - NIE!! ani z bliska ani z daleka!
Ostatnio zmieniony 2019-12-30, 19:51 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..