Kiedyś nielegalnie wstąpiłem do Azerbejdżanu będąc w Gruzji...
Teraz zrobiłem to w pełni legalnie
Zapraszam na krótką fotorelację
Azerbejdżan- 2019
Azerbejdżan- 2019
Azerbejdżan- 2019
in omnia paratus...
TNT'omek pisze:Kiedyś nielegalnie wstąpiłem do Azerbejdżanu będąc w Gruzji...
Teraz zrobiłem to w pełni legalnie
I jak lepiej? Nie brakuje tego dreszczyku emocji i atmosfery tajemniczosci? Nielegalne przekracanie granic ma swoj koloryt i smak
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
TNT'omek pisze:Wtedy to było parę metrów Jak byłem w David Garedża...
Teraz było troszkę głębiej
Aaaa, myslalam ze jakas grubsza sprawa
A powiedz mi, czy cos moze obilo ci sie o uszy zwiazanego z miastem Naftowe Kamienie? np. ze organizuja tam wycieczki, albo co...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
TNT'omek pisze:buba pisze:Naftowe Kamienie
Tak , ale nie wiem czy to jest otwarte do zwiedzania? To leży ze 30km w głąb morza.
Wpław czy na materacu nie bardzo
No wlasnie ja tez nie wiem... I poki co nie slyszalam zeby ktos tam byl. Tzn. poki co natrafilam na fb na jednego kolesia - ale to raz ze lokals i z tego co mi pisal byl tam sluzbowo A ja bym tam bardzo chciala pojechac - wiec sie zastanawiam czy nie ma np. jakis zorganizowanych wycieczek czy jakis wyjazdow z przewodnikiem na połlegalnie Myslalam ze moze cos gdzies ci w ucho wpadlo...
Ostatnio zmieniony 2019-12-30, 22:13 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.