Jesień w Sulowskich Wierchach
Jesień w Sulowskich Wierchach
Zdjęcie już wrzucałam, opisu nie. Krótko: w połowie października wylądowaliśmy w Sulowskich Wierchach. Z planami na Zrakovą pyramidę i wycieczkę po okolicy. Choć to nie był jeszcze szczyt jesieni (w sumie nie wiem, kiedy w tym roku był), ładnie nam się w górach podziało. Bonusem byli biegacze. Nie przeszkadzali, dali za to zjeść. A jesień była piękna tego roku, trawersując klasyka.
Zdjęć dużo, bo trudno było wybrać: http://www.kuzniapodrozy.pl/sulowskie-w ... -pyramida/
Ostatnio zmieniony 2019-11-20, 21:57 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiolcia pisze:buba pisze:Tytułowe zdjecie wyglada jak dobre miejsce na nocleg!
Ty to masz praktyczne podejście do sprawy! Ale faktycznie, widok "z okna" rano byłby piękny!
Nooo, ja to tak strasznie lubie wstac o swicie na siku i taki widok zobaczyc!
Tylko nie wiem czy by nie zadeptali? Bo to chyba popularne miejsce
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Wiolcia pisze:buba pisze:Tylko nie wiem czy by nie zadeptali? Bo to chyba popularne miejsce
Dość popularne. Gdybyś się rano zerwała, może byłaby szansa na intymność. Ale to chyba nie w Twoim guście - lepiej się przecież zbierać wolno
Tak rano np. kolo 11, czemu nie?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"