włodarz pisze:To w przyszłym życiu. Tego mi nie wystarczy nawet na sudeckie ścieżki.
No ale takiego błota to u siebie nie uświadczysz! Nie szkoda Ci takiej atrakcji?
A na serio to chyba w Beskidzie Niskim byłeś kiedyś?
laynn pisze:Wiolcia pisze:Nie wiadomo, jak zrobić dobre zdjęcie, czy masz jakiś inny powód?
Nie umiem robić tego szybko i zdarzyło mi się, że się ktoś tam odzywał, że sobie nie życzy...
buba pisze:laynn pisze:Wiolcia pisze:Nie wiadomo, jak zrobić dobre zdjęcie, czy masz jakiś inny powód?
Nie umiem robić tego szybko i zdarzyło mi się, że się ktoś tam odzywał, że sobie nie życzy...
Ja mam ten sam problem - ale z fotografowaniem ludzi... Szybko i na tajniaka nie umiem i zaraz ktos ma pretensje. Pozostaje jedynie z duzego zooma, ale wiadomo ze to wtedy nie zawsze wyjdzie dobrze, bo czesto ciezko trafic w obiekt.. A jak nawet probuje komus zrobic zdjecie to sie denerwuje, łapa mi zadrży i wychodzi rozmamazane.. A są ludzie, ktorzy wala zdjecia np. komorka (wiec chyba bez zooma) i sie nie przejmuje albo jakos potrafia nie dostac zjeby i ja im strasznie zazdroszcze!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 65 gości