Kolejny odsłona Beskidu Śląsko - Morawskiego
Kolejny odsłona Beskidu Śląsko - Morawskiego
Dzień dobry.
Chata Ostry i Chata Kamenity ... W zeszłym roku, prawie idealnie o tym samym czasie, zrobiłem dokładnie tą samą trasę, tylko solo.
Postanowiłem zabrać moją ukochaną żonę, żeby również zobaczyła te piękne okoliczności przyrody.
Tyle że w zeszłym roku było bardziej jesiennie, a w tym ... sami zobaczcie
Niedawno był tu piękna jesień
Nasza śląska Babia Góra
To jest miłość do przyrody
Leśny potwór !
Sprawca syfu i kolein na szlaku !
A przy Chacie Kamenity, takie widoki
Było wszystko ... Jesień, zima, bagno i lecący z drzew śnieg, zimno, ciepło i wiatr ...
A jutro powrót do pracy po dwu miesięcznej przerwie, Oj będzie się działo
Chata Ostry i Chata Kamenity ... W zeszłym roku, prawie idealnie o tym samym czasie, zrobiłem dokładnie tą samą trasę, tylko solo.
Postanowiłem zabrać moją ukochaną żonę, żeby również zobaczyła te piękne okoliczności przyrody.
Tyle że w zeszłym roku było bardziej jesiennie, a w tym ... sami zobaczcie
Niedawno był tu piękna jesień
Nasza śląska Babia Góra
To jest miłość do przyrody
Leśny potwór !
Sprawca syfu i kolein na szlaku !
A przy Chacie Kamenity, takie widoki
Było wszystko ... Jesień, zima, bagno i lecący z drzew śnieg, zimno, ciepło i wiatr ...
A jutro powrót do pracy po dwu miesięcznej przerwie, Oj będzie się działo
Ostatnio zmieniony 2019-11-11, 19:39 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
-
GOTOWE!
Wycieczka zajęła 5 godzin
Wycieczka zajęła 5 godzin
Ostatnio zmieniony 2019-11-11, 19:46 przez Adrian, łącznie zmieniany 2 razy.
Wczoraj na pogodach widziałem że ma padać śnieg, ale czy to wiadomo co będzie ...
Rano pierwsze co , to lecę do kuchni i patrzę na Równicę, a tam śnieg No to będzie w górach zima.
Na miejscu widać, że wszystko powyżej 700 metrów zmarznięte. Mieszanka kolorów, szał ! ale szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej ilości śniegu, my bez stuptupów spodnie uwalone po kolana !
Ale najlepsze w tej historii jest to, że beztroskie plemię Czechów miało pozamykane wszystkie schroniska, bo tak !!! Na Ostrym całujemy klamkę, no dobra dalej jest jeszcze jedno, tam coś zjemy No i dupa! Kamenity w poniedziałki zamknięty ! Nie dość że zmarznięci, w mokrych spodniach i głodni ! Musieliśmy się obejść smakiem ...
Rano pierwsze co , to lecę do kuchni i patrzę na Równicę, a tam śnieg No to będzie w górach zima.
Na miejscu widać, że wszystko powyżej 700 metrów zmarznięte. Mieszanka kolorów, szał ! ale szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej ilości śniegu, my bez stuptupów spodnie uwalone po kolana !
Ale najlepsze w tej historii jest to, że beztroskie plemię Czechów miało pozamykane wszystkie schroniska, bo tak !!! Na Ostrym całujemy klamkę, no dobra dalej jest jeszcze jedno, tam coś zjemy No i dupa! Kamenity w poniedziałki zamknięty ! Nie dość że zmarznięci, w mokrych spodniach i głodni ! Musieliśmy się obejść smakiem ...
Ostatnio zmieniony 2019-11-11, 19:58 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:Nie wiem, jak popatrzyłem wcześniej, ale podpis "Leśny potwór" odniosłem do zdjęcia Izy chowającej się za drzewem...
I teraz nie wiem, czy było tak wcześniej, tylko poprawiłeś po ciosie patelnią .. czy ja tak tylko chciałem zobaczyć w relacji...?
Kurcze, chyba jednak miałeś omamy wzrokowe 😉
-