poranek na Ośnicy (Mała Fatra)
No na sępa, na sępa, na sokoła już się troszkę najeździłem. Ale mogę w zamian za to nieść komuś plecak.
To już mamy dwa wygłodniałe sępy, zobaczymy, czy ktoś mięsem rzuci...
To już mamy dwa wygłodniałe sępy, zobaczymy, czy ktoś mięsem rzuci...
Ostatnio zmieniony 2019-10-09, 13:41 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebastian Słota pisze:Wiolcia pisze:Warto by się na te Ośnicę wybrać, skoro to tak widokowy i ciekawy szczyt. Ciekawe, jakie teraz tam będą kolory...
Myślę, że teraz są boskie. Te zdjęcia są z połowy września.
Te z wczoraj.
Ostatnio zmieniony 2019-10-15, 21:34 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tępy dyszel
Osnica jest szczytem dosyć niszowym w stosunku do innych miejsc Małej Fatry. I jak widać po zdjęciach - całkowicie niesłusznie...To jeden z moich celów na przyszłość, bo tam jeszcze nie byłem.
Czasem widoki na ,,klasyki" typu Veľký Rozsutec czy Stoh z pewnej odległości są lepsze niż...zdobycie tych szczytów.
Czasem widoki na ,,klasyki" typu Veľký Rozsutec czy Stoh z pewnej odległości są lepsze niż...zdobycie tych szczytów.
Tępy dyszel pisze:Osnica jest szczytem dosyć niszowym w stosunku do innych miejsc Małej Fatry. I jak widać po zdjęciach - całkowicie niesłusznie...To jeden z moich celów na przyszłość, bo tam jeszcze nie byłem.
Dokładnie takie same miałam odczucia. Zupełnie nie ciągnęło mnie na Veľký Rozsutec. Ładnie się prezentował z daleka i to wystarczyło