Wiolcia pisze:Może mi napiszesz, bo bardzo się zastanawiam, co Cię tak zaskoczyło?
Wiolu zaskoczyło mnie, to że przyczepiłaś się, że nie wspomniałem o kilku propozycjach ciekawych miejsc.
A temat ten nie założyłem jako kontynuacji, mimo podobieństwa tamtej dyskusji. Więc stwierdziłem, że nie będzie "rysu historycznego". Dodatkowo zaskoczyło mnie, że z góry założyłaś, że dokopę Gorcom...
Wiolcia pisze:No weź przestań...
Napiszę analogicznie:
To był sarkazm z mojej strony.
Taki jak Witka wspomnienie o banach. Choć on mnie dziwić przestaje, dyskusja jak jego kolega z Bełchatowa
no ale to może wiek swoje robi
Dobromił pisze:A teraz biedne Gorce dostają z liścia po pyszczysku …
eee, to osoby, którym się Gorce nie podobają mogą od ich wielbicieli dostać z liścia. Dobrze, że choć te liście są kolorowe
nes_ska pisze:Może i popołudniu Tatry są pod światło i niewyraźne, ale w Gorcach są piękne świty z niesamowitymi widokami. Są fantastyczne zimy, kiedy właśnie iglaki są oblepione i tworzą piękne śnieżne figury.
No i taka opinie bardzo mnie cieszy i dopinguje, by za rok może spróbować spać na bazie, bądź pod jakąś wieżą i obejrzeć spektakl wschodu
Wbrew moim wpisom, na nikogo się nie obraziłem/zdenerwowałem
a na danie mi z liścia zapraszam...na szlak. Liczę, że znajdzie się chętny do pokazania mi fajnych miejsc