Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Dostałem cynku od Laynna, że widoczność niezła, że Tatry z Krakowa widać. No to przypomniałem sobie, że pięć minut od domu mam w sumie fajny punkt widokowy... Minus taki, że okna pozamykane na klucze, a czystością nie grzeszą, no ale.. dla jaj poszedłem zerknąć, co może być widać dzisiaj...
Na najwyższy szczyt Bytomia, Srebrną Górę (374m)
Park miejski i Ruda Śląska
Szyb Krystyna na Szombierkach, za nim wyłania się Równica a po prawej Czantoria i Mała Czantoria.
Niestety, wziąłem tylko podstawowy obiektyw i ręka mi się trzęsła, do tego szyby brudne... W każdym razie po prawej jest Babia Góra.
Najlepsze, że widać było też Tatry. Ale tak ledwo, ledwo. Niemniej to dość spore osiągnięcie zobaczyć Tatry z Bytomia. Na zdjęciach nie wyszły. Nie ten obiektyw, brak statywu.... no ale jak pokombinowałem okropnie w programie to i na zdjęciu jakoś ich zarysy można dostrzec. Wiem, zdjęcie okropne, ale chodzi mi o pokazanie, że są.
Zachód miał być, ale nic z tego nie wyszło.
Na następny raz muszę się lepiej przygotować.
Na najwyższy szczyt Bytomia, Srebrną Górę (374m)
Park miejski i Ruda Śląska
Szyb Krystyna na Szombierkach, za nim wyłania się Równica a po prawej Czantoria i Mała Czantoria.
Niestety, wziąłem tylko podstawowy obiektyw i ręka mi się trzęsła, do tego szyby brudne... W każdym razie po prawej jest Babia Góra.
Najlepsze, że widać było też Tatry. Ale tak ledwo, ledwo. Niemniej to dość spore osiągnięcie zobaczyć Tatry z Bytomia. Na zdjęciach nie wyszły. Nie ten obiektyw, brak statywu.... no ale jak pokombinowałem okropnie w programie to i na zdjęciu jakoś ich zarysy można dostrzec. Wiem, zdjęcie okropne, ale chodzi mi o pokazanie, że są.
Zachód miał być, ale nic z tego nie wyszło.
Na następny raz muszę się lepiej przygotować.
Osiedlowe, czyli z cieszyńskiej Banotówki
Ostatnio zmieniony 2019-09-29, 20:00 przez Izabela, łącznie zmieniany 2 razy.
laynn pisze:Ja jutro się wezmę za zdjęcia. Dokładnie z Modlnicy i drogi 94 na Olkusz było Tatry rewelacyjnie widać. Ech jak zwykle moje szczęście, gdy wyjeżdżam z gór, to robi się super...
W górach w weekend pogoda była słoneczna? Bo z prognoz dość różnie to wyglądało. A jesień już widać?
Ostatnio zmieniony 2019-09-29, 20:07 przez Wiolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Kurcze, zrobiłbyś strzałkę, gdzie są... bo nie umiem dojrzeć...sokół pisze:Najlepsze, że widać było też Tatry.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Vision pisze:sokół pisze:To w takim razie pewnie billboard.
Trzeba zapytać laynna, gdzie tam taki stoi.
Laynn jest z Sosnowca?
Laynn, twoje zdjęcia przypomniały mi nasza rodziną wyprawę trzy dniową, po tamtych rejonach, miło było i dzięki za przypomnienie, foty super
Ostatnio zmieniony 2019-09-29, 21:31 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.