Poezja kiblowa i nie tylko ;)
Mam wenę, ale w innym klimacie. Pisałem 16 lat temu, przesłałem do korzeni i gałęzi swój tryptyk kilkustronicowy, który był przekazywany z rąk do rąk i wielu ucieleśniało się z jednym z bohaterów. Potem odpuściłem - ostatnio publicznie napisałem relację - szperam po GS, ale nie mogę jej znaleźć z 2012.06.16 (ponad 30 minut szukałem).
Rzadko pisze częstochowskimi rymami na forum, np. postlink/41582.htm?highlight=szlaki#41582
Wolę sprzedawać prozę po 1.000$ na poważnie lub bawić się za free.
Rzadko pisze częstochowskimi rymami na forum, np. postlink/41582.htm?highlight=szlaki#41582
Ostatnio zmieniony 2019-08-18, 16:13 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:Mam wenę, ale w innym klimacie. Pisałem 16 lat temu, przesłałem do korzeni i gałęzi swój tryptyk kilkustronicowy, który był przekazywany z rąk do rąk i wielu ucieleśniało się z jednym z bohaterów. Potem odpuściłem - ostatnio publicznie napisałem relację - szperam po GS, ale nie mogę jej znaleźć z 2012.06.16 (ponad 30 minut szukałem).
W innym klimacie? Tytuł został zmieniony na Poezja kiblowa i nie tylko 😁 Specjalnie z myślą o takich osobach jak Ty, co by o kiblach nie musiały tworzyć
😔
Że to tylko zabawa, chyba nie muszę wspominać ...
sokół pisze:Wzięło Cepra dziś na sranie
wiec napisał pożegnanie
ze się z forum wypisuje
bo mu sokół w gębę pluje
No i poszedł do latryny
no i wali piękne miny
nagle szczur wyskoczył z nory
i się wgryza w jego wory
potem myszy wyszły z dziury
'no to z choooja będą wióry"
jeszcze pająk się wgramolił
i go w dupę upierd...ł
ceper zesrał się na rzadko
z gołą dupą biegnie... Matko!
To być miało pożegnanie
a znów wyszło wielkie sranie.
Zastanawiałeś się kiedyś nad wydaniem tomiku? Wszak Abelard Giza na stand-upie o gównie ("Srający papież") zarobił miliony