Quiz Góry Polski
Tuł.
Nie przyglądałem się zagadce, ale jak z Visionem żeście się zgubili w okolicy Ostrego, to szperałem wujkiem, kiedy zeszliście na złą drogę? Według wujka to były tam krowy na łące, zaś według mnie ... we wczesnej młodości.
Nie przyglądałem się zagadce, ale jak z Visionem żeście się zgubili w okolicy Ostrego, to szperałem wujkiem, kiedy zeszliście na złą drogę? Według wujka to były tam krowy na łące, zaś według mnie ... we wczesnej młodości.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Źle z pamięcią, wszak nie upłynęło nawet 5 miesięcy...sokół pisze:Co Ty palisz? Nigdy nie byłem z Visionem nawet w okolicach Ostrego.
Mój błąd, bo potraktowałem ten pagórek po męsku, a tam jednak baby były.
sokół pisze:I ostro podchodzimy na Ostrą. Błądzimy dwa razy...
sokół pisze:Później schodzimy w stronę Mszany, gubiąc się znów kilkukrotnie, ale raz szczęśliwie się gubimy
Tuł to prawidłowa odpowiedź? Jeśli tak, to gdzie zobaczymy ów kamyk?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Dyć są i 2 krówki. Na dokładkę jeszcze biało-czarna. Niechcący odgadłem, ach ta karma.
Jedziemy dalej z ładnym niebem, gdzie ono nie jest mroczne?
Jedziemy dalej z ładnym niebem, gdzie ono nie jest mroczne?