Kto lubi narty?
Kto lubi narty?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez dagomar, łącznie zmieniany 3 razy.
luknij na moje panoramy i galerie
ponieważ oceniłem, że dla mnie na skitury już za późno, więc od ubiegłego roku jeżdżę freeride, wstydzę się tych wyciągów, ale mam już swoje lata
Ja go po tym zabiłem. Przy okazji ratując zdrowie lub życie użytkowniczce Forum Pauli. Choć nie wiem czy to mądre było ...
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
mądre, należy promować solidność, rzetelność i użytkowniczki Forum
Ja nie lubię, ale jeżdżę....tylko dla towarzystwa.
A w tym sezonie może zafunduję sobie skitury i góry będą moje bez względu na ilość śniegu.
A w tym sezonie może zafunduję sobie skitury i góry będą moje bez względu na ilość śniegu.
Ostatnio zmieniony 2013-11-15, 06:03 przez Julius, łącznie zmieniany 1 raz.
"ponieważ oceniłem, że dla mnie na skitury już za późno, więc od ubiegłego roku jeżdżę freeride, wstydzę się tych wyciągów, ale mam już swoje lata"
A dlaczego za późno? . Jak się chce to nigdy nie jest za późno . Ja się na nartach uczyłam jeździć w tamtym sezonie i od razu wskoczyłam praktycznie na tury po 40h męki na wyciągach. Moja pierwsza tura skończyła się w strumieniu, ale było super . Wczoraj właśnie rozpoczęłam sezon turą na Rysiankę.
A tak na marginesie, dopiero zauważyłam Twój podpis. Mi lepiej wysłać wiadomość, bo ja z czytaniem tematów na forum to tak z doskoku
A dlaczego za późno? . Jak się chce to nigdy nie jest za późno . Ja się na nartach uczyłam jeździć w tamtym sezonie i od razu wskoczyłam praktycznie na tury po 40h męki na wyciągach. Moja pierwsza tura skończyła się w strumieniu, ale było super . Wczoraj właśnie rozpoczęłam sezon turą na Rysiankę.
A tak na marginesie, dopiero zauważyłam Twój podpis. Mi lepiej wysłać wiadomość, bo ja z czytaniem tematów na forum to tak z doskoku