Sprawy społecznościowe
- Tępy dyszel
Nie mogę tego potwierdzić, bo nie próbowałem się logować - ćwiczyłem silną wolę.sokół pisze:nigdy nie było blokowane
Kto w międzyczasie dodał mi do ignorowanych laynna i vidraru?
Do klasztoru raczej się wybiorę...
[edit: usunąłem powody, by w tym temacie nie mieszać religii z forum]
Ostatnio zmieniony 2019-07-12, 04:26 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:Kto w międzyczasie dodał mi do ignorowanych laynna i vidraru
Nie mam możliwości tego zrobić za Ciebie. Żeby wejść na Twoje konto, musiałbym zmienić hasło. A potem z powrotem zmienić na te, co miałeś, więc chyba rozumiesz, że podstęp wyszedłby zaraz na jaw.
Tyle że po co miałbym to niby robić (ja bądź Wiz bądź Piotrek)?
Jeśli można zmienić mi awatar (lepszego sobie nie wyobrażam), to jednak można i inne rzeczy.sokół pisze:Nie mam możliwości tego zrobić za Ciebie.
[edit: usunąłem dalsze dywagacje, by nie mieszać religii z forum]
Ostatnio zmieniony 2019-07-12, 04:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Primo: Piotrze masz rację, bo nigdy nikogo na trzeźwo nie dodałbym do ignorowanych, ale przed " forumowym urlopem" trochę piwa/wina/ wypiłem do hiszpańskich kolacji, bo cena wody mineralnej nie różniła się wielce od innych napojów, zaś tam herbaty nie znają (jakieś ziółka typu mięta i rumianek owszem).
Secundo: Nie ignorowałbym vidraru, a tym bardziej laynn-a, z którym planuję od dłuższego czasu wspólny wypad. Dałby publiczne lub mi prywatne zaproszenie i miałbym je przegapić? Chyba bym sobie potem powyrywał włosy...
Secundo: Nie ignorowałbym vidraru, a tym bardziej laynn-a, z którym planuję od dłuższego czasu wspólny wypad. Dałby publiczne lub mi prywatne zaproszenie i miałbym je przegapić? Chyba bym sobie potem powyrywał włosy...
Dziwne ...🤨
Rano widziałem jakieś dziwne posty z (...) w treści i nazwa była chyba samo Fasola.
Jedynie Ceper coś tam o fasoli pisał w shotboxie, może go zjadł
Rano widziałem jakieś dziwne posty z (...) w treści i nazwa była chyba samo Fasola.
Jedynie Ceper coś tam o fasoli pisał w shotboxie, może go zjadł
Ostatnio zmieniony 2019-07-22, 21:34 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.