Tu się witamy
-
Hi , hi a ja mam rodzinę W Kamesznicy...
Ostatnio zmieniony 2019-06-03, 22:32 przez trotyl, łącznie zmieniany 1 raz.
A na ziemi pokój ludziom dobrej woli
Witam.
Jestem tutaj nowy, więc warto się przywitać!
Hmm co by tu powiedzieć.... Uwielbiam góry! Tak, dokładnie. Taką już mam wadę, cóż zrobić
Pomieszkuję w Łódzkim, powiedzmy okolice Łodzi. Uwielbiam nasze Tatry. Ale chyba najbardziej lubię rejon na południe od Żywca, ze względu na mnogość wyboru, od Beskidu Małego, przez Beskid Śląski i na Żywieckim kończąc.
Do tego uwielbiam Dolomity i Alpy.
Długie piesze wycieczki z noclegiem czy pod namiot. Czasem sobie biegam po górach, raczej aktywnie, sprawnie podążam do przodu
I taka trochę dziwna przypadłość dzisiejszych czasów. Mało zdjęć robię Podziwiam i zapamiętuję
Także, chodźmy razem w góry!
Jestem tutaj nowy, więc warto się przywitać!
Hmm co by tu powiedzieć.... Uwielbiam góry! Tak, dokładnie. Taką już mam wadę, cóż zrobić
Pomieszkuję w Łódzkim, powiedzmy okolice Łodzi. Uwielbiam nasze Tatry. Ale chyba najbardziej lubię rejon na południe od Żywca, ze względu na mnogość wyboru, od Beskidu Małego, przez Beskid Śląski i na Żywieckim kończąc.
Do tego uwielbiam Dolomity i Alpy.
Długie piesze wycieczki z noclegiem czy pod namiot. Czasem sobie biegam po górach, raczej aktywnie, sprawnie podążam do przodu
I taka trochę dziwna przypadłość dzisiejszych czasów. Mało zdjęć robię Podziwiam i zapamiętuję
Także, chodźmy razem w góry!
Dobry wieczór.
Znaczy się Adrian to Grabarz z Górskiego Świata ? A Ty to Kunlun ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Dobromił pisze:Dobry wieczór.
A Ty to Łukasz ? z Górskiego Świata ?
Ostatnio zmieniony 2019-07-26, 09:18 przez Izabela, łącznie zmieniany 1 raz.