Bacówka pod Bereśnikiem
Bacówka pod Bereśnikiem
Ostatnio zmieniony 2019-04-16, 12:45 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam (czystość-10, nocleg-10, kuchnia-10, przystępne ceny).
Nocowałem raz zimą, można było iść boso do toalety w piwnicy bez obawy zabrudzenia stóp lub grzybicy, pokój czysty, świeża pościel, wygodne łóżko (chociaż miało ze 30 lat). Kuchnia (kolacja + śniadanie) wyborna. To najlepszy obiekt PTTK, w którym nocowałem.
Nocowałem raz zimą, można było iść boso do toalety w piwnicy bez obawy zabrudzenia stóp lub grzybicy, pokój czysty, świeża pościel, wygodne łóżko (chociaż miało ze 30 lat). Kuchnia (kolacja + śniadanie) wyborna. To najlepszy obiekt PTTK, w którym nocowałem.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Wiele razy korzystałem z usług. Zawsze bardzo pozytywnie - całkiem czysto, jedzenie ekstraklasa. Można posiedzieć i pośpiewać do rana. Przyjacielski, przytulny klimat.
Jedyny minus za późne otwieranie bufetu.
Jedyny minus za późne otwieranie bufetu.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
Ja też wracam non stop Zawsze jestem bardzo miło przyjmowana, miło witana i niezmiennie cieszy mnie pobyt tam.
Byłam i sama, i z towarzyszami wycieczek, i na większych imprezach typu Turystyczna Awangarda Muzyczna. Zazwyczaj nocuję w pokojach wieloosobowych. Cena - z własnym śpiworem, o ile dobrze pamiętam z marca, wynosi 25 zł.
Jedzenie jest smaczne. Chwilę się na nie czeka, bo robią na świeżo. Minusem faktycznie jest to, że kuchnia dopiero od 9.00, ale warto poczekać.
Blisko ze Szczawnicy, bo z centrum spokojnie można dojść w 40 minut na górę. Zatem może służyć jako baza noclegowa, ale również można wyskoczyć stamtąd na Koziarz czy Przehybę - piękne miejsca
Byłam i sama, i z towarzyszami wycieczek, i na większych imprezach typu Turystyczna Awangarda Muzyczna. Zazwyczaj nocuję w pokojach wieloosobowych. Cena - z własnym śpiworem, o ile dobrze pamiętam z marca, wynosi 25 zł.
Jedzenie jest smaczne. Chwilę się na nie czeka, bo robią na świeżo. Minusem faktycznie jest to, że kuchnia dopiero od 9.00, ale warto poczekać.
Blisko ze Szczawnicy, bo z centrum spokojnie można dojść w 40 minut na górę. Zatem może służyć jako baza noclegowa, ale również można wyskoczyć stamtąd na Koziarz czy Przehybę - piękne miejsca
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.