Gdzie nogi poniosą tam... dojdą.
Chyba nie będziecie jak ten, no wiecie skąd. I dacie publiczne zaproszenie.
Raczej to ja słucham współtowarzyszy na szlaku i myślę. Tkwię w zadumie.
Raczej to ja słucham współtowarzyszy na szlaku i myślę. Tkwię w zadumie.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
https://mapy.cz/s/3qEpI - wskazuje na podejść 1846m , chyba że błądzenie było Waszym celem. Dobry w tym jest sprocket, on zawsze musi się zgubić wiele razy. Dobrze, że zabiera Tobiego, bo już dawno by o nim słuch zaginął. Podczas wycieczki powinien być ktoś po szkole.
Ostatnio zmieniony 2019-04-24, 09:34 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
laynn pisze:No piękne zdjęcia. W końcu widać coś więcej niż cienie.
Będzie co nominować za maj.
Robert i musisz częściej wrzucać zdjęcia!
Średnio jestem zadowolony, po pierwsze pogoda nie do końca wg mnie sprzyjała. Na żywo dużo bardziej mi się podobało. A po drugie mój aparat to już by można śmiało w muzeum wystawić i strasznie mnie denerwuje ostatnio robienie nim zdjęć. AF nie działa, muszę ostrzyć ręcznie. Z moją wadą wzroku to trochę utrudnione jest, w wielu zdjęciach kompletnie nie trafiam. Jeszcze zgubiłem gdzieś muszlę oczną i mi się wszystko z boku odbija w oku, co też mnie drażni bardzo. Jakiś filtr by się też przydał, polaryzacyjny na przykład, było by ładniej jak dla mnie. Chociaż sama puszka jeszcze w miarę działa, poza tym, że wygląda jakby miała z 50 lat. No ale najpierw to w sumie sam obiektyw w pełni działający wystarczy i będzie o wiele przyjemniej się te zdjęcia robiło.
Dobromił pisze:Mogielica i okolica ?
Oczywiście.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.