Wicio, Ty zdaje mi się dzisiaj też świętujesz!
No to najlepszego, Twoje zdrowie piję i toast wznoszę sokiem marchewkowym!
zaraz, zaraz.... Wicio!
sprocket testował naszą pamięć. Najlepszego.
Abyś zawsze dokonywał właściwych wyborów - nie o chaszczowanie tu chodzi, ale co z nimi?
P.S. Przychodzi facet na porodówkę i pyta: co jest?
Prima Aprilis - odpowiada pielęgniarka.
Abyś zawsze dokonywał właściwych wyborów - nie o chaszczowanie tu chodzi, ale co z nimi?
P.S. Przychodzi facet na porodówkę i pyta: co jest?
Prima Aprilis - odpowiada pielęgniarka.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Ano świętuję
Własnie zakończyłem imprezę w pracy. Kupiłem kolegom kebaby. Wszystkim teraz chce się rzygać, bo porcje największe jakie były i bardzo dobre. Dostałem łiskacza. Z rzeczy służbowych nic nie robię. Fajnie jest mieć urodziny
Własnie zakończyłem imprezę w pracy. Kupiłem kolegom kebaby. Wszystkim teraz chce się rzygać, bo porcje największe jakie były i bardzo dobre. Dostałem łiskacza. Z rzeczy służbowych nic nie robię. Fajnie jest mieć urodziny
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Chciałem Tatrzańską Herbatkę 62%, ale koledzy pracowi nie kupili...
SPROCKET
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:Wszystkiego co tam chcesz !
Marzenia się spełniają! Ukochana mi dzisiaj wręczyła Tatrzańską Herbatkę 62%. Właśnie degustujemy. Strasznie mocna. Strasznie dobra. Wiem już co chciałbym robić w życiu... popijać sobie Tatrzańskie Herbatkisprocket73 pisze:Chciałem Tatrzańską Herbatkę 62%, ale koledzy pracowi nie kupili...
SPROCKET