Och, pozazdrościłam Wam tych wszystkich wycieczek, a że możliwości na ten moment żadne, to zrobiłam sobie popołudniową wycieczkę po lesie słotwińskim w moim miasteczku. Swoje też może zachwycać!:)
Niestety nie miałam żadnych dzikich leśnych przygód, zero dzikiego zwierza, więc jedyne, co mogłam podziwiać, to uroki jesiennej przyrody I tak kilka zdjęć, które udało mi się dzisiaj zrobić:
Dotarłam do 'Trzech Stawów' w środku lasu, ale widoki niestety nie były zadowalające. Były jednak brzydkie kaczątka, które ostatni raz widziałam w wakacje i były jeszcze malutkie
Wracając do domu, łypnęłam oczkiem jeszcze na cmentarz wojskowy w wydaniu jesiennym:
Muszę się wybrać jeszcze do lasu po przeciwnej stronie miasta;) Może tam będą jakieś dzikie zwierze
14.10. - Hasam po lasach ;)
- TataOjciec
nes_ska pisze:które są położone wyżej niż moje miasteczko.
Postawcie wieżę widokową.
Mi się podoba zdjęcie z krzewem w wodzie.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu