V zlot - przymiarki, ale w stopniu zaawansowanym
sokół pisze:Ponieważ nie ma żadnych innych pomysłów a ta Stryszawa i mnie pasuje najlepiej z tych wszystkich opcji...
Właśnie o to chodzi, pomysł Basi wydaje się rewelacyjny, więc nawet nie ma sensu ("tą razą") szukać konkurencyjnych! Skupiamy się na realizacji tej idei i gites.
Ja pewnie dopiero w okolicach lutego będę znała dostępność terminową, ale wiecie co? Mam tajny plan B: nawet jeśli nie dam rady wybrać się na całość (=połażenie), to postaram się choćby na jedną noc (=imprezkę z Wami).
Zawsze trzeba iść. Jak się nie ma gdzie - tym bardziej.
Ostatnio zmieniony 2018-11-21, 14:40 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak jeszcze będzie na TVP Info i u Cejrowskiego to PPP uwierzą i przyjadą.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Ok, poczynione sukcesywne kroki. Zarezerwowane mamy 25 miejsc w Stryszawie, załatwiłam bez wpłaty zaliczki, na koniec pobytu ściepa po 27 zł za ilość osób na jedną fakturę. Potwierdzenie terminu i warunków na koniec lutego. Czy nas będzie mniej czy wiecej płacimy normalnie od łba a nie za kogoś. Pasi?
Ostatnio zmieniony 2018-11-21, 15:08 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
TVP1 HD - Rewela!!
Ostatnio zmieniony 2018-11-21, 16:24 przez TNT'omek, łącznie zmieniany 1 raz.
in omnia paratus...
Tak sprawa wygląda na miejscu.
https://www.google.pl/maps/@49.689736,1 ... 6656?hl=pl
Parking dla samochodów w obrębie widocznego boiska do kosza. Za budynkiem boisko do piłki nożnej, jakby ktoś chciał pocharatać w gałę. Jest też mini plac zabaw jakby ktoś z pociechą przybył. Całość obiektu jest na noc zamykana i dozorowana przez firmę ochroniarską.
https://www.google.pl/maps/@49.689736,1 ... 6656?hl=pl
Parking dla samochodów w obrębie widocznego boiska do kosza. Za budynkiem boisko do piłki nożnej, jakby ktoś chciał pocharatać w gałę. Jest też mini plac zabaw jakby ktoś z pociechą przybył. Całość obiektu jest na noc zamykana i dozorowana przez firmę ochroniarską.