Wracając do dawnych lat....
laynn pisze:okulary przyciemniane.
Okulary były markowe. Petzl. Kupione w Ber-sporcie w Zakopanem. Co ciekawe miały wewnętrzne nakładki korekcyjne. Nie było tam tych dioptrii sporo, bo nie byłem wówczas jeszcze ślepy jak kret. Ale były. Zgubiłem zimą na Babiej w 2010 roku.
Ostatnio zmieniony 2018-11-19, 15:16 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
Marzec '91 - Babia Góra. Kto mnie rozpozna?
To w ogóle były jaja. Była to szkolna wycieczka, na której opiekunem był m.in. ksiądz Emil uczący nas wówczas religii. Postanowił odprawić dla ówczesnych gospodarzy mszę świętą i potrzebował ministrantów. Padło na mnie i kumpla. To był jeden jedyny raz, kiedy posługiwałem do mszy. A po wszystkim, wieczorem w pokoju wyduldaliśmy kś. wino mszalne
To w ogóle były jaja. Była to szkolna wycieczka, na której opiekunem był m.in. ksiądz Emil uczący nas wówczas religii. Postanowił odprawić dla ówczesnych gospodarzy mszę świętą i potrzebował ministrantów. Padło na mnie i kumpla. To był jeden jedyny raz, kiedy posługiwałem do mszy. A po wszystkim, wieczorem w pokoju wyduldaliśmy kś. wino mszalne
Nie jestem tak stary jak Wy więc mam zdjęcia tylko z tego wieku.
2005 rok na Czuplu.
Początek 2006 roku na Skrzycznym.
2006 na Orlej.
2007 gdzieś w Tatrach.
2008, początek maja, w drodze na Grossa.
2008, lipiec - w drodze na Czarnego.
2008 rok.
2009. Gdzieś w Tatrach
2005 rok na Czuplu.
Początek 2006 roku na Skrzycznym.
2006 na Orlej.
2007 gdzieś w Tatrach.
2008, początek maja, w drodze na Grossa.
2008, lipiec - w drodze na Czarnego.
2008 rok.
2009. Gdzieś w Tatrach
Ostatnio zmieniony 2018-11-19, 17:18 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Urodziny Tomka W. w metrowej zaspie pod Kiczorką koło Policy. 2009
Sport to zdrowie. Zima na W.Raczy, 2012. Śniegu prawie 4 metry koło schroniska.
2010. Papieros po himalajsku, czyli ulga po zdobyciu Klaka, 10 minut przed burzą.
2010, śniadanie po macedońsku.
Bania musi być, nie Gośka? 2010, Sylwester w Chatce Pod Potrójną
Dobromił pisze:2008, początek maja, w drodze na Grossa.
[url=https://images90.fotosik.pl/77/da93f97003aa90fd.jpg]Obrazek[/URL]
To samo miejsce- 2 lata później
Ostatnio zmieniony 2018-11-19, 20:17 przez TNT'omek, łącznie zmieniany 1 raz.
in omnia paratus...
Plecak typu drabinka.
Stary, dobry Polsport. Miałem 2. W obu identyczny aluminiowy stelaż. Jeden miał regulowany poziom wora. Na dole (jak na zdjęciu) lub u góry z możliwością wsadzenia w lukę namiotu bądź śpiwora. Drugi Polsport miał stałe komory. Dolna zabudowa miała taki chamski zamek co rysował łapy do krwi przy wciskaniu śpiwora.
in omnia paratus...