Dzień dobry.
Sobota piękna była. Niedziela też. Z tej okazji poszedłem na dwie wycieczki górskie. Śląsko Beskidzki Kościelec i tatrzańskie przełęcze.
W sobotę rano przyjechałem na DA w Żywcu, zapakowałem się do busa i dojechałem do wylotu Doliny Zimnika. Równym marszem dotarłem do Leśniczówki Łukaszne, skręciłem w prawo i betono - żwirem dotarłem pod zbocza Kościelca. Zakręt w lewo, potem w prawo, trochę traw, krzewów, borówek i pojawiły się skały. Te same od dawna. Pozwiedzałem je, pooglądałem Babią Górę, Skrzyczne, Malinowską i inne. Następnie poszedłem leśnym traktem w stronę Malinowskiej, dotarłem do żółtego szlaku i skręcając w lewo obrałem kurs na dno Doliny Zimnika. Dopiero na tym odcinku spotkałem ludzi turystycznych. Było ich sporo, spacerowali - do tego służy ta Dolina.
Piękny był to dzień.
Sobota trzynastego.
Sobota trzynastego.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Dla mnie Kościelec to taka góra o wiele lepsza niż wynika to z mapy, czy nawet oglądania jej z głównego grzbietu. Fajna ścieżka, skały, brak ludzi, bezszlakowość, a tuż obok Malinowska Skała i tłumy.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Wiolcia pisze:Z tą miotłą jakaś historia się wiąże?
Stała oparta o jedną z większych wychodni. Czarownicy albo porządkowych nie widzieliśmy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :