Piotrek pisze:Nazywa się Jaskinia w Boraczej. Nie wygodna w tym sensie, że trochę wąska, ale idzie się położyć po długości . Wejście jest łatwe, jaskinia ma ponad 20 m długości (28 wg rejestru)
Tak wygląda w środku.
Uuuu! chyba trochu mokro? Chyba ze tak wyszlo na zdjeciu? Wyglada calkiem komfortowo - dla jednej osoby napewno a moze i dla dwoch?
vidraru pisze:Skontaktujemy się przy następnym Waszym przyjeździe tutaj na PW i wymienimy telefonami
Musi sie w koncu udac gdzies spotkac. Mam tez cicha nadzieje na jakis zimowy/wiosenny zlot!
Gór Ski pisze:Czasem takie niezbyt fajnie wydarzenia , po latach wspomina się całkiem wesoło i dość dobrze pamięta , a jak wyjazd w miarę udany bez większych trudności to odchodzi w zapomnienie.
Napewno tak jest! Jak jakis wyjazd mial cos w sobie nietypowego to na bank pozostanie w pamieci! I potem sie wspomina nawet po wielu latach!
Gór Ski pisze:Dziwnie z tą Rysianką i Lipowską jeszcze dwa lata temu nie było problemu z glebowaniem
Moze maja podejscie ze jak sie przyjdzie to przyjma a jak sie dzwoni to wypad? Ciezko mi powiedziec bo nigdy tam nie bylam.
Ostatnio zmieniony 2018-10-12, 00:03 przez
buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..