Witam . Dawno mnie nie było nad naszym Polskim morzem więc wybrałem się z moją drugą połówką nad Bałtyk a konkretnie do Mielna . Rozbiliśmy się na polu namiotowym zaraz obok jeziora Jamno jakieś 500 metrów od morza. Pogoda była taka sobie troszkę wiało i dlatego w pierwszy dzień wywieszono czerwoną flagę czyli zakaz kąpieli . Nie przeszkodziło to jednak urwisowi i musiał wejść do wody a co tam! . Było 5 w skali boforta i metrowe fale i muszę powiedzieć że mnie raz sponiewierało . Zresztą nie tylko ja byłem w wodzie , było też kilka osób także nie byłem sam .
Kilka fotek :
Jezioro Jamno
Widoki z latarni morskiej w Gąskach
Wydmy złojone w stylu free solo bez tlenu nowymi drogami
Przy zdobywaniu ostatnich byłem już trochę zmachany , ufffff
Oczywiście lansik na słupku musi być
Albo tak
Zjadacze odpadków
W latach 80-tych zginęli w Gąskach rozbił się myśliwiec , zginęło dwóch pilotów
Zachód słońca
Woda była zimna ale nie byłbym sobą gdybym do niej nie wszedł
I to by było na tyle . Morze nie jest moim żywiołem , jednak wole góry . Dziękuje za uwagę .
Nie samymi Tatrami urwis żyje , czyli 10 w skali boforta
- Tatrzański urwis
Sądziłem, że piszesz o Bereśniku, ale nie, bo morski horyzont gubi poziom. Zlot za pasem - do 3 razy sztuka.Tatrzański urwis pisze:muszę powiedzieć że mnie raz sponiewierało
Widziałeś Tobiego w akcji? Kilka lat Ci to zajmie...Tatrzański urwis pisze:Oczywiście lansik na słupku musi być
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- Tatrzański urwis
,,Wiatr odnowy wiał darowano resztę kar znów się można było śmiać,, .laynn pisze:Ale wiało, że całe morze się waliło
Od czasu do czasu trzeba sobie posłodzić bo już dawno nie miałem takiej okazji i zbyt długo nic nie pisałem .Było lajtowo to i relacja słodka .laynn pisze: boś taką słodką relację wrzucił, że cały GS, fejs się może schować
Zawsze możesz posolić , tak dla odmiany .Dobromił pisze:Od tej pory nie słodzę herbaty