Pudelek pisze:co my na to, że wygrał zawodnik z Sosnowca
Pudelek pisze: że większość treningów zaznaczam ręcznie
Vision pisze:A skąd wtedy wiesz ile przebiegłeś?
Vision pisze:No i druga rzecz, wprowadzając ręcznie to chyba mapy potem nie masz, gdzie biegałeś?
Vision pisze: Jeszcze czego mi brakuje, to w tym moim cwaniaki informują co kilometr o czasie i dystansie tylko do 2 km, a potem głos się wyłącza i zachęcają do kupna wersji PRO. W endomondo chyba tak nie ma i ten głos co kilometr jest?
Pudelek pisze:mapa jest jak najbardziej
Zresztą zerknij na mój profil i zobacz - z 90% to jest ręcznie i normalnie pokazuje.
Pudelek pisze:https://www.endomondo.com/profile/10418374
Vision pisze:Tylko dla mnie wada tego taka, że jak sam wprowadzę to zaś nie mam międzyczasów poszczególnych kilometrów, a lubię to wiedzieć
Vision pisze:Ale biegam dopiero od 3 tygodni
Vision pisze:ale efekty są niesamowite muszę przyznać.
Vision pisze: Tyle, że ja daję 5 razy w tygodniu, tzn. codziennie oprócz weekendów.
Pudelek pisze:coś tu ściemniasz, bo już w tamtym roku pisałeś że sobie biegasz i lubisz gdzieś wyskoczyć na 40 minut i tyle
Pudelek pisze:pogratulować zaparcia ja normalnie z 2-3 razy w tydniu, więcej nie chcę, bo mój kręgosłup i tak się burzy, więc po co go dodatkowo męczyć? Z drugiej strony jak pobiegnę z 3 treningi tygodniowo to potem siadam w piątek/sobotę do flaszki z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku
Vision pisze:No właśnie trochę za dużo, ale jakoś tak się uzależniłem póki co, że nie umiem dnia przeżyć bez, dzisiaj też bym poszedł, no ale bez przesady odpocząć też trzeba.
Teraz nie zamierzam odpuścić przynajmniej dopóki nie zejdę z dychą poniżej 50 minut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość