laynn pisze:Jeszcze jest jesień
Co ostatnio sfotografowaliśmy...
-
laynn
Ja mam mini, obecnie za nieco ponad 2200 zł jest mini2, ma rawy, zdjęcia są ciut lepsze od jedynki, za 2900 jest combo (czyli zestaw z 3x bateria, śmigła dodatkowe, hub - czyli ładowarka na te 3 baterie i walizka).
Dużo lepsze zdjęcia są z Mavic Air 2 ale ten sam kosztuje ok 3800, combo ponad 6tysięcy.
Nie wiem czym lata Robert, ale on ma 2 drony, te wyżej są z tego lepszego i droższego.
Mini to taki trochę latający smartfon, jeśli chodzi o zdjęcia.
A dawaj
Dużo lepsze zdjęcia są z Mavic Air 2 ale ten sam kosztuje ok 3800, combo ponad 6tysięcy.
Nie wiem czym lata Robert, ale on ma 2 drony, te wyżej są z tego lepszego i droższego.
Mini to taki trochę latający smartfon, jeśli chodzi o zdjęcia.
Robert J pisze:hcesz więcej
A dawaj
Ostatnio zmieniony 2021-11-03, 08:14 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Vision
-
laynn
Piotrek pisze:A tak pytam o drona, bo w u mnie w pracy ponoć chcą kupić. I sie zastanawiam, czy za tą cenę będzie w ogóle przydatny
Olać dji mini2. Moim zdaniem warto kupić DJI Air2.
Robert nie wiedziałem, dawno nie rozmawialiśmy, ostatnim razem miałeś dwa. Ech zdjęcia z tego drona super wychodzą
Ostatnio zmieniony 2021-11-04, 15:40 przez laynn, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Vision
Adrian pisze:To teraz czekamy na relację z tych odwiedzonych miejsc![]()
Z tym to raczej ciężko, bo jakoś tak inaczej póki co na te wycieczki chodzę niż kiedyś. Idę w konkretne miejsce robię zdjęcia albo i nie, bo zależy jakie są warunki. Czasem podjeżdżam autem i tyle.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
O ile tak można, to Wędkarz najlepszy 
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziś na Gorcu wietrznie i pięknie. Prawie wszystkie liście już pospadały z drzew, ale żółte trawy robią robotę. Pogoda chyba ciekawsza niż wczoraj, gdy było bezchmurne niebo.
Relacja będzie.
Relacja będzie.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/