dakOta pisze:A ja odwrotnie.
Dlaczego ?
dakOta pisze:Tępy dyszel pisze:dakOta pisze:A ja odwrotnie.
Dlaczego ?
Bo jakoś trudno mi się cieszyć na myśl o dzikich tłumach, walących w "kolejne miejsca w górach", które" stają się popularne".
Koniki na emeryturę? Hmmm ,tu w tej materii miałbym pewne watpliwości. Co do reszty zgadzam się w 100 %. Dodam tylko że i owszem byłem z zoną na Moku i drogę tam i z powrotem pokonalismy per pedes.sprocket73 pisze:Jeżeli nie postawią tam budy z piwem i żarciem, oraz z wieżą widokową - to nie pojadą.
Jakby zlikwidować bufet, bar w Moku oraz koniki wysłać na emeryturę, to okazałoby się, że ruch turystyczny zmalał o 80%.
vidraru pisze:Gór Ski pisze:w niedzielę był prognozowany większy opad a sumie go nie było jeżeli chodzi o Sudety
W Górach Opawskich nie było widać Gór Opawskich w niedzielę, w nocy lało, w sobotę w Sudetach burza zaś
Prezes pisze:sprocket73 napisał/a:
Jakby zlikwidować bufet, bar w Moku oraz koniki wysłać na emeryturę, to okazałoby się, że ruch turystyczny zmalał o 80%.
Dokładnie tak. Niestety obecnie działania TPN idą raczej w odwrotnym kierunku.
Gór Ski pisze:Ciekawe czy jest tu ktoś kto nigdy nie skorzystał z noclegu w Schronisku , nie kupił piwa herbaty nie przyczynił się do powiększenia " tłumu na szlakach "
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości