Czy to jest do zrobienia??? /Beskid Wyspowy/
- Tatrzański urwis
Może trasa wokół Szczyrku od Skrzycznego do Klimczoka albo na odwrót? :sokół pisze:Urwis, a zaproponuj no coś. Inne pasmo.
SZLAK IM. STANISŁAWA HULI
Urząd Miejski – Goplana – Zapalenica – Skrzyczne – Małe Skrzyczne – Malinowska Skała – Malinów – Przełęcz Salmopolska – Grabowa – Kotarz – Beskid Węgierski – Hyrca – Przełęcz Karkoszczonka – Klimczok – Szczyrk Centrum – Urząd Miejski
Całkowita długość szlaku: 31 km
Całkowity czas przejścia: ok. 11 h
Najwyższy punkt: Skrzyczne - 1257 m n.p.m.
Najniższy punkt: Szczyrk Centrum – 515 m n.p.m.
Różnica wzniesień: 742 m n.p.m
sokół pisze:O kuźwa, to dobry jesteś.
Zawsze o tym wiedziałem.
No nie do końca tak było , pamiętasz jak czekałem na Ciebie i resztę ekipy na przełęczy Salmopolskiej? Byłem jakąś godzinę przed wami i jak doszedłem na przełęcz to nie za bardzo wiedziałem jakim szlakiem dalej iść bo byłem tam pierwszy raz pieszo , no i chciałem na was poczekać bo inaczej i tak czekałbym na was pod autem na dole . A potem jak wyszedłeś z tej knajpy w której siedziałem i ja poszedłem za Tobą to spotkaliśmy się jak schodziłeś z Czupla na którego ja nie poszedłem bo nie wiedziałem że trzeba skręcić w lewo.sokół pisze:Ale to bardzo dziwne, bo z tego, co kojarzę, to zaczynaliśmy i kończyliśmy razem,
Przesadziłem z tymi 7,5 godzinami przyznaje , Ale gdybym zszedł od razu z przełęczy i nie czekał na was to na pewno nie wyszło by mi 14 godzin . Może jakieś 12 ,13 .sokół pisze:to mi wychodzi na jakieś czternaście godzin, chyba, że....
Tatry nigdy nie są nudne Wiktorze . Moglibyśmy zrobić całą grań Tatr Zachodnich jakby co .laynn pisze:nudne Tatry odpadają
Tak ale musielibyście nadkładać drogi i jechać na Oświęcim .sokół pisze:Urwis, w Wyspowy się zdaje mi się jedzie przez Przeciszów
Chyba Cię pojebało .sokół pisze:Ty do Andrychowa powiedzmy dojdziesz pieszo, żebyś czuł się spełniony.
Nie napierdalaj się ze mnie bo nie wiesz z kim tańczysz .sokół pisze:I idź cały czas prosto, żywcuj po murach, drzewach, niczego nie omijaj. Trzymaj się ściśle grani!
-
Jak lubicie "dalekie przebiegi" to może ktoś się wybierze na "Chłostę Beskidzką" ? Szukam kogoś ...do pary
Zeszłoroczna..... http://mapa-turystyczna.pl/route?q=709n ... 655n,2522n
Należy doliczyć jeszcze zejscie.Zajęło mi to ok.18 godz. afrykańskim upale....Matkoo-o 23-ciej jeszcze nie było czym oddychać....
Swit złapał mnie na Malorce....
Zeszłoroczna..... http://mapa-turystyczna.pl/route?q=709n ... 655n,2522n
Należy doliczyć jeszcze zejscie.Zajęło mi to ok.18 godz. afrykańskim upale....Matkoo-o 23-ciej jeszcze nie było czym oddychać....
Swit złapał mnie na Malorce....
Jak ktoś chce, to zapraszamy do towarzystwa, można się do nas odzywać na PW bądź w temacie:
spotkajmy-sie-gdzies-na-szlaku-vt60.htm
a czy to będzie ta pętla, czy inne miejsce...to się zobaczy
Podanie się napiszę, napiszemy jeszcze z pinć stron i pojedziemy Tomasze niedowiarki
spotkajmy-sie-gdzies-na-szlaku-vt60.htm
a czy to będzie ta pętla, czy inne miejsce...to się zobaczy
Podanie się napiszę, napiszemy jeszcze z pinć stron i pojedziemy Tomasze niedowiarki
Kojarzę to. I sam proponujący nie pojechał, o ile kojarzę?
Chłopy, z sokołem rozmawialiśmy, aby zacząć wrzucać zaproszenia. Ok samemu miałem różnie, możecie się czepiać, ale chodzi o to by jednak jeździć. Ja i tak jeździć będę, mam jakiś tam zarys, plany i czy pojadę samemu, ze swoimi znajomymi czy z kimś z forum, to dla mnie nie ma różnicy.
Chłopy, z sokołem rozmawialiśmy, aby zacząć wrzucać zaproszenia. Ok samemu miałem różnie, możecie się czepiać, ale chodzi o to by jednak jeździć. Ja i tak jeździć będę, mam jakiś tam zarys, plany i czy pojadę samemu, ze swoimi znajomymi czy z kimś z forum, to dla mnie nie ma różnicy.