Spacer po Orawie.
laynn pisze:bo małe dzieci to małe problemy, a duże...
Moja mama zawsze to powtarza... ze male to pokarmisz, przewiniesz, wsadzisz do kojca, masz na oku i spokoj.. a duze to gdzies pojedzie, pcha sie gdzie nie trzeba a rodzice siedza w chalupie i sie martwia, zeby gdzie nie wpadlo w dziure, nie ustrzelili, lewego bimbru sie nie opilo albo misiek nie wcial na podwieczorek...
laynn pisze:Co do morza, to jeszcze piasek na plaży męczył ją dość szybko,
To dla was tylko Chorwacja lub Gruzja! Tam na plazy piasku nie uswiadczysz- tylko skala lub kamyki!
Ostatnio zmieniony 2016-08-30, 23:24 przez buba, łącznie zmieniany 3 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
buba pisze:a duze to gdzies pojedzie, pcha sie gdzie nie trzeba a rodzice siedza w chalupie i sie martwia, zeby gdzie nie wpadlo w dziure, nie ustrzelili, lewego bimbru sie nie opilo albo misiek nie wcial na podwieczorek...
Ech to mnie jeszcze czeka.
Póki co tata jest niezbędny...do wszystkiego...ale jak podejdzie i łapiąc za nogę mówi: tata mój to mnie ma .
W tym roku chcieliśmy bliżej (600km bałtyk do 1000 Chorwacja). Za rok...jeszcze nie wiemy gdzie będziemy jechać, choć coś tam mamy na oku.
Za rok pewnie i na plaży będzie lepiej. Teraz ona jeszcze śpi w południe. Tam spała od 13-do 16tej, zanim zjedliśmy potem (tzn ona) obiad to już na plażę było za późno.
nie wpadło w złe towarzystwo, nie zaczęło ćpać lub się alkoholizować, nie zadało się z panami/paniami lekkich obyczajów lub weszło w przestępczy proceder, czyli ogólnie nie zeszło na złą drogę. Nie wszyscy rodzice jednak się martwią, bo nie dotyczy to patologii a'la miejscowych (gorzej być nie może) oraz tych, którzy przekazali solidne fundamenty. W piśmie napisano, by budować dom na skalebuba pisze:rodzice siedza w chalupie i sie martwia, zeby
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.