Zaglądałeś do środka, było cokolwiek? (piwo

Wycieczka krajobrazowo piękna, bez względu czy to na Fatrze, Tatrze, czy Choczatrze

Piotrek pisze:Zaglądałeś do środka, było cokolwiek?
sprocket73 pisze:Wiata wypasiona, z lodówką, szafeczkami, zlewozmywakiem i bieżącą wodą. Wszystko dostępne, żadnych śmieci, żadnych zniszczeń. Niepojęte.
Adrian pisze:Wiatka elegancka, u nas złomiarze już dawno by jechali z lodówką na wózeczku, do skupu złomu
sprocket73 pisze:Jest jeszcze kapliczka myśliwska ukazująca uśmiechającego się jelenia na widok myśliwego i jego pieska.
Kompleks?Piotrek pisze:Kompleks polaczka?
Porobili u nas na Jurze i w Beskidach zresztą też, różne wiatki i miejsca wypoczynku. Nigdzie nie ma jednak lodówki i bieżącej wody. Przeważnie można natknąć się na śmieci po kątach - może tutaj posprzątali po weekendzie. U nas z całą pewnością można natknąć się na różne napisy (w najlepszym wypadku "tu byłem") robione po pijaku i po trzeźwemu - tam nie było ani jednego, specjalnie szukałem.Dobromił pisze:Co w tym dziwnego ? Ja wiem, że raz za czas zdarzają się się miejsca potwornie zaśmiecone i zniszczone no ale chyba nie wszędzie ?
sprocket73 pisze:Widzę najwięcej kontrowersji wzbudza lodówka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości