Fachowcy na Rachowcu
Zmieniam się. Od tej pory będę też ledwo co tolerował innych na Szlaku.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Mirek pisze:Szkoda że dopiero teraz.Dobromił pisze:Zmieniam się. Od tej pory będę też ledwo co tolerował innych na Szlaku.
Wczoraj np spotkałem dwie osoby w okolicach Małego Skrzycznego. Jedną poprosiłem o gwałtowne oddalenie się, z drugą się przywitałem. Czy idę w dobrą, egoistyczną turystyczną stronę ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
Jeżeli domyślam się którą osobę poprosiłeś o gwałtowne oddalenie to zrobiłeś dobrze.Dobromił pisze:Mirek pisze:Szkoda że dopiero teraz.Dobromił pisze:Zmieniam się. Od tej pory będę też ledwo co tolerował innych na Szlaku.
Wczoraj np spotkałem dwie osoby w okolicach Małego Skrzycznego. Jedną poprosiłem o gwałtowne oddalenie się, z drugą się przywitałem. Czy idę w dobrą, egoistyczną turystyczną stronę ?
- Tępy dyszel
Dobromił pisze:Czy idę w dobrą, egoistyczną turystyczną stronę ?
Moim zdaniem, ogólnie tak. Ale, że jesteś człek młody i rozwojowy, proponuję przejść na wyższy poziom.
Dodać elementy turystycznego zidiocenia i zbydlęcenia.
Np. poprzez działalność jako kolejkowy pogromca, tępiący ,,stonkę" czy też (to najwyższy stopień wtajemniczenia) poprzez ,,patrzenie z pogardą na korzystających z fasiąga do/z ,,Moka".
Oczywiście obowiązkowo zapisanie się do klubu przy okazji.