Roast

Tutaj znajdziecie tematy nie związane z górami, coś o muzyce, filmach, sporcie, polityce i czymkolwiek innym...
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-06, 16:58

Piotrek pisze:Ale o nas zapomnieli.

Roast me? hahaha Czekaj czekaj, już jest scenariusz s01e03 na wieczór :P Nikt o Tobie Dziki nie zapomniał, a szczególnie Darek :D
Awatar użytkownika
Piotrek
Kontakt:

Postautor: Piotrek » 2018-03-06, 17:05

O, w takim razie czekam na kolejny odcinek, bo to może być huragan :-)

Wiolcia pisze:... Na pocieszenie piosenka. Taka o zielonej nieskażonej naturze: ...(

Zarąbisty kawałek Wiolcia. Chyba sobie stawię jako dzownek w telefonie :). Poważnie.
Awatar użytkownika
darkheush

Postautor: darkheush » 2018-03-06, 17:37

Forumowy roast - season 01 episode 03 - domagałeś się Piotrek, więc od Ciebie zaczniemy :D

Dzięki koledze ze smogowego Zabłocia strach lodówkę otworzyć, bo a nuż się okaże, że w środku jest nowa wychodnia skalna na Zdziczałym Dobromile. Jak on to wypatruje przez ten smog???

Mamy tu i w pewnym sensie rasowego Pudelka, co to twierdzi, że nigdy nie pojedzie w Tatry. Przeczy temu pewna fotografia na forum zatytułowana "Pudel pod Mnichem". Nadworny polityk i historyk, któremu śmierdzi ryba z puszki, zaciekle i wytrwale dyskutujący z telefonem110. Dwaj wieczni antagoniści o wszystko się sprzeczający. Nota bene ten duet uzupełnia czasami nasz przyjaciel Złoniemił ;)

dagomar - pojawia się tylko wówczas, gdy potrafi odgadnąć zagadkę z Tatr Wysokich sokoła, bo jak cytuję: "z Zachodnich nic nie pamiętam" ;)

Długorzęsowicz - raz na pół roku zatrzepoce rzęsami, oświadczy o utracie wolności i tyle ją widzieli. Reszty szukajcie na fejsie :P

vidraru - jak ta już odpierdzieli relację to czytać jest co przez tydzień i w odcinkach. No kuźwa forumowy "Klan" czy inne "trudne sprawy" ;) Żeby tego było mało - rebusy!!! Dobry towar trza wciągać :P Już nie wspomnę o zgadujących. Macie tego samego dilera czy ki ch**?? :D

Vlado - od czasu do czasu lubi se wkosić KGP zimą na czas i tyle go widzieli. No może poza przesiadywaniem na zydelku w kuchni na Lasku. Taki przyczajony niedźwiedź, ukryty gołąbek (dusza gołąbka) ;)

Urwis - no tu nie wiem jak zacząć. Puchar Świata w Lotach??? Szalony Ikar??? No nie wiem, w każdym razie jak się pojawi na forum, co nieczęsto się zdarza ostatnio, to z niezłym pierdolnięciem. Nie obraź się Przyjacielu ;)

Ciąg dalszy nastąpi ;)

P.S. Dziwne, że jeszcze nikt mnie nie zroastował, choć zerkając znad klawiatury widzę, że vidraru rączki świerzbią ;)
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 17:50 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-06, 17:41

Piotrek pisze:Zarąbisty kawałek

Ciekawe co było dosypane do tego obiadu po Dniu Teściowej u Wiolci...
darkheush pisze:vidraru rączki świerzbią

Ty masz roasta na bieżąco w domu, mało Ci?
Awatar użytkownika
bton1

Postautor: bton1 » 2018-03-06, 23:33

vidraru pisze:
bton1 pisze:babiarz

Poznałam Cię na Krupowej, jak ganiałeś w rajtku. A co jest największym marzeniem faceta? Potargać na babie rajtki! Ty też masz, z tego, co mi mówił Darek, wybitny dar do targania, albo inaczej - darcia mordy - czyli "Baranek" Kultu a capella na Potrójnej :D

Haha rajtki niedługo wracają do łask! W listopadzie druga gira pod nóż. Jak ja Wam wtedy piwa zazdrościłem.. a przez furę na dole tankowałem colę ;)
Darcie mordy..dwa razy nie trzeba powtarzać ;) Z gitarą, z youtubem, bez niczego. Zarzuć nutę i lecim na Szczecin.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-07, 00:50

bton1 pisze:gira pod nóż.

No mnie też to niestety czeka w bliżej nieokreślonej przyszłości... Szkoda żeśmy nie pomyśleli, żeby razem schodzić z Tobą wtedy
bton1 pisze:Zarzuć nutę

Serio? Proszę bardzo. Jeden z moich ukochanych zespołów. Tylko naucz się tekstu dokładnie, bo słychać najmniejszą pomyłkę :)
https://www.youtube.com/watch?v=Cx01fOYsc6E
laynn

Postautor: laynn » 2018-03-07, 08:56

Na życzenie roastujących wydzieliłem ten jakże ciekawy wątek w osobne dzieło :-o
:)
Awatar użytkownika
Piotrek
Kontakt:

Postautor: Piotrek » 2018-03-07, 09:33

O co chodzi z tym roastem? :rol
Tłumacz google mówi, że to smażenie, ale pewnie jakiś kontekst tego jest.
Mirek

Postautor: Mirek » 2018-03-07, 09:38

A mnie pod hasłem ROAST wyskoczyło takie cóś, Roast – gatunek rozrywkowy, komedia sceniczna, przeciwieństwo benefisu. Polega na występie roastowanego oraz zaproszonych gości, którzy wygłaszają obraźliwe monologi, często wulgarne, w kierunku roastowanego, ale i siebie wzajemnie[1]. Pojawił się w latach 20. XX wieku[1]. Roastowanymi często są celebryci[2].
laynn

Postautor: laynn » 2018-03-07, 09:40

vidraru, darkheush, zostaliście wywołani do tablicy.
Proszę wziąć kredę i udzielić odpowiedzi, rysując odpowiedź na tablicy :D
Awatar użytkownika
sokół

Postautor: sokół » 2018-03-07, 10:11

Najlepiej na zlocie, przy gorących bełchatowskich pałkach podgrzewanych na deszczowej kuchence.
laynn

Postautor: laynn » 2018-03-07, 11:50

To potem będą kolorowe rz...i :D
Awatar użytkownika
darkheush

Postautor: darkheush » 2018-03-07, 12:21

sokół pisze:gorących bełchatowskich pałkach podgrzewanych na deszczowej kuchence.

Hej sokole, chmurnooki ja się tego nie chwycę choćbym miał z głodu zdechnąć :D
laynn pisze:To potem będą kolorowe rz...i :D

No to na pewno wiemy, że to nie będzie przyrządzane pod naszym namiotem. Nie mam zamiaru podłogi odpruwać i prać :P
laynn

Postautor: laynn » 2018-03-07, 12:28

Ej tam miała być najlepsza impreza :zly
Awatar użytkownika
vidraru
Kontakt:

Postautor: vidraru » 2018-03-07, 12:31

laynn pisze:vidraru, darkheush, zostaliście wywołani do tablicy.
Proszę wziąć kredę i udzielić odpowiedzi, rysując odpowiedź na tablicy

Czuję się zobowiązana wyjaśnić. Skąd roast? Ogólnie jest to popularny ostatnio format kabaretowy/stand-up-owy. Jedni obrażają drugich, w skrócie i wszyscy się z tego śmieją, włącznie z obrażanym. My nikogo tutaj obrazić nie chcieliśmy. Jedynie zwrócić uwagę na najbardziej charakterystyczne cechy najczęściej udzielających się na forum. :D Zauważyłam też, że ludzie przewijający się tu niemal codziennie mają niesamowite poczucie humoru i dystans do siebie, potrafią śmiać się z samych siebie, a takie osoby uwielbiam. Jak ktoś się nie obraża za Rain Mana czy Szefu to ja z nim chętnie na zlocie piwo wypiję :P A co do bełchatowskich pałek - o so chozi? ;) Zachęcam do znęcania się. Darek szykuje kartkę "Roast me". Jak ktoś ma ciekawe przemyślenia dotyczące aktywności na forum i chciałby to w ironiczny (ale kulturalny) sposób opisać, to czekamy :) Pozdrówka! B&D
Ostatnio zmieniony 2018-03-07, 13:58 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.