Forumowy roast - season 01 episode 03 - domagałeś się
Piotrek, więc od Ciebie zaczniemy
Dzięki koledze ze smogowego Zabłocia strach lodówkę otworzyć, bo a nuż się okaże, że w środku jest nowa wychodnia skalna na Zdziczałym Dobromile. Jak on to wypatruje przez ten smog???
Mamy tu i w pewnym sensie rasowego
Pudelka, co to twierdzi, że nigdy nie pojedzie w Tatry. Przeczy temu pewna fotografia na forum zatytułowana
"Pudel pod Mnichem". Nadworny polityk i historyk, któremu śmierdzi ryba z puszki, zaciekle i wytrwale dyskutujący z
telefonem110. Dwaj wieczni antagoniści o wszystko się sprzeczający. Nota bene ten duet uzupełnia czasami nasz przyjaciel
Złoniemił
dagomar - pojawia się tylko wówczas, gdy potrafi odgadnąć zagadkę z Tatr Wysokich
sokoła, bo jak cytuję: "z Zachodnich nic nie pamiętam"
Długorzęsowicz - raz na pół roku zatrzepoce rzęsami, oświadczy o utracie wolności i tyle ją widzieli. Reszty szukajcie na fejsie
vidraru - jak ta już odpierdzieli relację to czytać jest co przez tydzień i w odcinkach. No kuźwa forumowy "Klan" czy inne "trudne sprawy"
Żeby tego było mało - rebusy!!! Dobry towar trza wciągać
Już nie wspomnę o zgadujących. Macie tego samego dilera czy ki ch**??
Vlado - od czasu do czasu lubi se wkosić KGP zimą na czas i tyle go widzieli. No może poza przesiadywaniem na zydelku w kuchni na Lasku. Taki przyczajony niedźwiedź, ukryty gołąbek (dusza gołąbka)
Urwis - no tu nie wiem jak zacząć. Puchar Świata w Lotach??? Szalony Ikar??? No nie wiem, w każdym razie jak się pojawi na forum, co nieczęsto się zdarza ostatnio, to z niezłym pierdolnięciem. Nie obraź się Przyjacielu
Ciąg dalszy nastąpi
P.S. Dziwne, że jeszcze nikt mnie nie zroastował, choć zerkając znad klawiatury widzę, że
vidraru rączki świerzbią