laynn pisze:Ja wiem, że to kawał czasu...ale prognozy akurat na weekend się pierdzielą. Na przyszły
Widzisz, sam piszesz że to kawał czasu.
Faktycznie, sporo ludzi umiera, to jest efekt wcześniejszych zachorowań, ale liczba nowych dziennych zachorowań faktycznie maleje.
buba pisze:Wciaz nie trace nadziei ze nastapi to przed 16 maja... Moge nawet oplacic jakis hotel na caly wyjazd jak bedzie trzeba miec podkladke i paragon....
Pudelek pisze:pierwszy lepszy patrol policji oskarżyłby nas o nielegalne zbiorowisko albo coś w tym stylu.
Pudelek pisze:I nie wiem czy chowanie po krzakach by coś pomogło
Chyba maja. Drogie masz to hobby domowe...Pudelek pisze:II połowie marca (...) Już nawet nie miałbym kasy na taki wyjazd na Podlasie, trzymam na czarną godzinę na lato.
buba pisze:Wedlug mnie gdyby wdrozyli ten drugi etap z hotelami - to sprawa jest do ugryzienia, trzeba by tylko opracowac awaryjny plan dzialania i nie wiem czy nie warto by zmienic regionu na blizszy - Brama Morawska moim zdaniem bylaby optymalna...
Pudelek pisze: Lepiej chyba odpuścić ten wątek, choć jeśli brodacz i PiS będzie konsekwentny, to za rok również może się okazać, iż możemy podróżować jedynie w maseczkach i nigdy się do siebie nie zblizać na 2 metry, bo "w końcu wirus". On już przecież mówił, że przez rok, dwa, powinniśmy zaniechać wszelkich normalnych kontaktów towarzyskich, zero grillów, spotkań, zabaw itp. Wesoły człowiek.
Pudelek pisze: Tylko czy inne kraje otworzą w ogóle dla obywateli Polski granicę? Z epoki Schengen mogliśmy nagle przenieść się do żelaznej kurtyny.
Pudelek pisze:to widłami zaszlachtują osobnika bez maseczki
I tego się trzymajmySebastian pisze:W zapowiedziach ma być dopuszczone przemieszczanie się w celach rekreacyjnych, czyli np. wyjazd w góry.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości